Activitati Artist-Party

Mauris non tempor quam, et lacinia sapien. Mauris accumsan eros eget libero posuere vulputate. Etiam elit elit, elementum sed varius at, adipiscing vitae est.

Ateliere de Creatie

Atelierele de creație, atât pentru copii cât și pentru adulți  sunt foarte importante pentru dezvoltarea imaginației și îndemânării. Un atelier de creație, indiferent de tematica aleasă, este binevenit la orice tip de eveniment!

Baloane Modelabile

La orice petrecere pentru copii, organizată de Artist Party  baloanele modelabile sunt nelipsite, tocmai pentru că ne place să îndeplinim dorințele copiilor, iar aceasta este una dintre cele esențialele pe lângă pictura pe față.

Animatie Copii / MC

Animația pentru copii este o activitate care poate fi realizată doar de persoanele care iubesc, cu adevărat, copiii și care privesc acest job ca pe o binecuvântare.

Animatorii noștri sunt mereu cu zâmbetul pe buze și încearcă, prin bucurie, să transmită celor mici adevărata lume a basmelor și personajelor din povești, filme și desene animate.

Parada Personajelor

Parada personajelor de poveste standard în care vă oferim orice tematică, basm, film, jocuri. Personajele întruchipate exact ca cele descrise de autori, filme sau desene.

Personaje pe Catalige

Personajele pe Catalige sunt modalitatea perfectă de a atrage atenția publicului. Aduc imagini de neratat și o ambianță primitoare. Cu ajutorul lor, puteți crea amintiri grozave.

Spectacol de Magie

Copiii sunt cei mai fericiți când aud de spectacolele de magie. Cu toții am folosit cel puțin o singură dată expresia: este Magic! Ei bine, așa este și un spectacol de Magie: magic. Este magic pentru copii, mămici, bunici, tătici și mătușici.

Teatru pentru Copii

Echipa Artist Party este formată din tineri artiști, mai exact actori sau studenți la teatru.

Astfel, după ani de experiență, ne-am gândit să pornim la drum, cu un nou concept în firma noastră și să le oferim copiilor plăcerea de a viziona teatru.