Activitati

Animatie Copii / MC

Animația pentru copii este o activitate care poate fi realizată doar de persoanele care iubesc, cu adevărat, copiii și care privesc acest job ca pe o binecuvântare.

Hai la Party!

Ce înseamnă animația pentru copii? O simplă definiție ar fi : activitatea în care sunt introduse jocuri, concursuri, dansuri și coregrafii alături de un personaj preferat de copilul tău. Dar oare, ne putem limita la atât?

Noi spunem că nu!

Animatorii noștri sunt mereu cu zâmbetul pe buze și încearcă, prin bucurie, să transmită celor mici adevărata lume a basmelor și personajelor din povești, filme și desene animate.

Peste 200 de personaje din povești, filme și desene animate s-au regăsit în sufletul animatorilor Artist Party.

Suntem profesioniști în interacțiunea alături de copii, iar acest profesionalism vine din iubirea pe care noi o aducem în tot ceea ce facem.

Animatorul pentru copii și MC-ul trebuie să simtă energia celor din jur și să se adapteze cerințelor pe care copiii/ adulții le au într-o petrecere.

Suntem o echipă bine pregătită în acest domeniu.Am reușit să strângem în biblioteca noastră peste 1000 de jocuri și concursuri, astfel încât, să putem mulțumi orice copil cu vârsta de la 0 la 14 ani. De asemenea,  nu i-am uitat pe adolescenți și am pregătit și pentru ei o gamă largă de activități, de care suntem siguri că vor fi încântați.

Așadar, la o petrecere la care participă animatorii Artist Party știm sigur că nu va exista un copil care să nu se distreze și care să nu exclame : a fost cea mai tare petrecere! 

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță