Activitati

Ateliere de Creatie

Artist Party vă pune la dispoziție peste 100 de ateliere de creație din orice domeniu: art & craft, știință, cooking, reciclare, pictură, butaforie, olărit,etc.

Start Creatiei!

Atelierele de creație, atât pentru copii cât și pentru adulți  sunt foarte importante pentru dezvoltarea imaginației și îndemânării. Un atelier de creație, indiferent de tematica aleasă, este binevenit la orice tip de eveniment!

În funcție de tematica evenimentului, noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante ateliere de creație !

Suntem siguri că, după ce veți participa la un workshop organizat de colegii noștri, vă veți simți mult mai fericiți pentru că ați învățat, în primul rând, ceva nou și v-ați și distrat alături de colegii, prietenii sau copiii dumneavoastră.

Atelier de Reciclare

Ateliere cu Slime

Atelier de Origami

Atelier de Pictura

Hair Braiding

Ateliere Tematice

Stiinta Distractiva

Confectionat Bijuterii

Atelier de Ipsos

Art & Craft

Atelier de Pictat Tricouri

Așadar, hai să punem la cale împreună, un atelier, sau mai multe,  pentru a stârni cel puțin curiozitatea participanților și apoi implicarea lor – ceea ce va duce la o reușită garantată. 

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță