Activitati

Baloane Modelabile

Baloanele, de orice fel, sunt o atracție garantată la petrecerile pentru copii și nu doar acolo.

Atentie! Face "POC"!

Baloanele modelabile, în schimb, pot îndeplini vise și dorințe prin imaginația personajului care le modelează, dar mai ales, prin imaginația copiilor și a adulților cu suflet de copil.

Foarte des auzim la petrecerile pentru copii replici precum :

Te rog să-mi faci o baghetă de zână, pentru că eu azi vreau să fiu zână

– Mi-aș dori să-mi faci din balon o sabie sau o mitralieră de soldat adevărat.

– Știi ce vreau să-mi faci ? O floare să i-o pot dărui mamei mele.

Pe lângă niște jucării precum: cățeluși, inimioare, floricele, baloanele modelabile reprezintă, în special pentru copii, principalele instrumente care îi ajută pe aceștia să se transforme în personajele pe care le-au visat mereu. Fetițele își doresc o baghetă fermecată pentru a fi zâne, băiețeii vor o mitralieră pentru a fi adevărați soldați.

La orice petrecere pentru copii, organizată de Artist Party  baloanele modelabile sunt nelipsite, tocmai pentru că ne place să îndeplinim dorințele copiilor, iar aceasta este una dintre cele esențialele pe lângă pictura pe față.

Baloanele modelabile sunt un serviciu pe care echipa noastră îl garantează la comandarea oricărui  serviciu de animație.

Ce mai facem noi din aceste baloane modelabile?

Utilizăm baloanele modelabile și în realizarea decorurilor pentru petreceri (aranjamente pentru masă, arcade, panou de baloane, etc.).

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță