Gata de Petrecere?!

COLORICII este cea mai noua trupa muzicala pentru copii compusa din 3 Colorice (Ici, Rici & Colorici), Ritza Marizza Clownita, Super Dj si Bunicuta

Conceptul muzical are rol educativ și distractiv pentru cei mici dar și pentru cei mai mari. Ne prezintă personaje extrem de colorate, de unde și numele, care fac parte din povești magice.

Fiecare dintre cele 6 personaje, este extrem de bine creionat astfel încât să ajungă în inimile tuturor copiilor din România, indiferent de gusturile, capriciile și preferințele acestora.

Pe lângă o experiență vizuală plăcută, ritmurile puternice și interpreți plini de viață îi vor inspira pe cei mici, și ii vor determina să se ridice în picioare și să danseze alături de Coloricii, antrenându-le atât mintea cât și corpul.

Cântecele trupei Coloricii sunt scrise pentru  ca întreaga familie să le savureze, fiind suficient de simple pentru a le înțelege copiii,  dar în același timp atrăgătoare și moderne, astfel încât părinții să se bucure și ei, fredonând alături de cei mici.

Ici , Rici și Colorici  sunt cele 3 Colorice haioase, năstrușnice și foarte zvăpăiate,  fiecare diferențiindu-se printr-o personalitate foarte puternică. Ele au coborât de pe Norisorul Colorel , un norișor ce apare mereu după ploaie zâmbind în culorile curcubeului.  

Ritza Marizza Clownita are deja experiență și în online, printr-un serial apărut deja pe platforma Youtube, care se numește “5 MINUTE DE MIȘCARE PE ZI PENTRU COPII”. Ea însăși iubește sportul și mișcarea și vrea să-i determine pe cei mici să devină împătimiți ai unui stil de viață sănătos întreținut de activitate fizică. 

Bunicuța – draga de ea! Bunicile au un rol foarte important în viața oricărui copil!  Cine nu își iubește bunicuța și ce nepot sau nepoțică nu face cele mai năstrușnice lucruri alături de bunicuța. Unde oare am auzit noi cele mai frumoase și interesante povești? Bunicuța este cea care ni le-a citit cu drag sau ni le-a povestit cu pricepere dintotdeauna.Bunicuța este cea mai grijulie! Este acea bunicuță care binențeles își îndrăgește toți nepoții și le-ar face toate poftele! Așa face și bunicuța din povestea coloricilor, dansează alături de ei, se joacă, este competitivă la concursuri, cânta și câte și mai câte. Este o bunicuță Colorată și ea!

Super Dj – este dj-ul tuturor copiilor, el iubește muzica și este pregătit să întrețînă orice petrecere prin cântece,antrenante și vesele la fel ca trupa Coloricii. Are cele mai frumoase melodii și cele mai energice playlist-uri! La formul magică “123 MUZICA DJ” voia bună va răsuna la petrecerea voastră! 

Cand o sa fiu mare...

Acest concept a fost realizat de Mariana Burlacu , fondatoarea companiei de evenimente pentru copii Artist Party cu o vechime de peste 8 ani in domeniul animatiei pentru copii si al spectacolelor de teatru interactiv pentru copii.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță