Concepte Creative

Fiecare concept creat , fie că este destinat adulților sau copiilor conține o gama largă de servicii, care vor stârni interesul, chiar și celor mai pretențioși clienți.
În funcție de cerințele clienților, putem realiza, la cerere, noi concepte cu tematici pe care ni le propun.
Suntem siguri ca îți putem pune la dispoziție cât mai multe servicii într-un nou concept!

.

1 Iunie

Ziua internațională a copiilor trebuie sărbătorită, indiferent de situație, deoarece atât copiii cât și adulții așteaptă această zi pentru a sărbători copilăria, cel mai frumos sentiment, cea mai frumoasă perioadă din viață.

Back 2 School

Un eveniment “back to school” este o ocazie ideala pentru a reintra in atmosfera de scoala cu bucurie și entuziasm.

Prima zi de școală este mereu așteptată de elevi pentru că este un prilej de a se reîntâlni cu vechi și noi prieteni. Prima zi de școală este una foarte importantă deoarece este un nou început pentru copii, dascăli și părinți.

Christmas

Crăciunul este una dintre cele mai frumoase sărbători din an, în care atât copiii cât și adulții își deschid sufletele și lasă magia să pătrundă și să transforme totul într-un moment de neuitat.

De Sânziene

Din punct de vedere calendaristic, sânzienele marchează apropierea de mijlocul verii și reprezintă momentul de cotitură al verii către iarnă, finalul muncilor agricole și pregătirea pentru recoltat. De asemenea, ziua de Sânziene este și ziua în care păsările încep pregătirile pentru sezonul rece.

Graffity Kids

Arta graffiti-ului reprezintă desenele stradale care se realizează cu ajutorul unui spray încărcat cu vopsea.

Halloween

Din ce în ce mai mulți copii vor să aibă parte de petreceri distractive în noaptea de Halloween! De aceea, Artist Party vă pune la dispoziție oferte atractive, inedite și avantajoase pe placul tuturor piticilor!

Jobs For kids

De multe ori, ne întrebăm copiii ce își doresc să se facă atunci când vor fi mari, iar atunci când sunt mici primim răspunsuri de genul: vreau să fiu doctor, aviator, fotbalist sau actori. Sunt foarte multe meserii pe care copiii ni le spun când sunt la o vârstă fragedă.

Marțișor & Tradiție

Mărțișorul este o veche tradiție celebrată în toată România în fiecare an, la 1 martie.

Numele Mărțișor este un diminutiv al lui martie.

Paște Fericit

Paștele este una dintre cele mai importante și frumoase sărbători din an, iar echipa Artist Party este gata pentru a aduce spiritul acestei sărbători în fiecare locație.

Pe lângă semnificațiile religioase, cu toții cunoaștem iepurașul care, mai bine de secole, este personajul principal pentru bucuria copiilor.

Fun Science

Ca prin magie facem zâmbetele să apară! Transformăm gheața carbonică în nori și spumă, apa plată în minerală făcând-o limonadă cu fum și nu în ultimul rând transformăm chipurile morocanoase în fețe luminoase.Ne jucăm de-a oamenii de știință și învățăm în același timp, cei mici devenind la final adevărați experți participând cu drag și spor la micile experimente simpatice.