Concepte Creative

Back 2 School

Planificarea unui eveniment de întoarcere la școală

La multi ani!

Un eveniment “back to school” este o ocazie ideala pentru a reintra in atmosfera de scoala cu bucurie și entuziasm.

Prima zi de școală este mereu așteptată de elevi pentru că este un prilej de a se reîntâlni cu vechi și noi prieteni. Prima zi de școală este una foarte importantă deoarece este un nou început pentru copii, dascăli și părinți.

Tocmai din acest motiv trebuie sărbătorită pentru a rămâne în mintea tuturor ca o adevărată aventură pentru întregul an școlar viitor.

Ne place să facem o sărbătoare din orice eveniment și de aceea am pregătit și pentru prima zi de școală conceptul Back to School.

Un concept ce cuprinde jocuri interactive, spectacole de teatru, spectacole de știință, Spectacole de Magie, ateliere de creație și un decor spectaculos din baloane și nu doar atât.

Este foarte important ca în prima zi de școală să le arătăm copiilor că la scoală este ca în povești și că vor învăța cu plăcere într-un spațiu prietenos și distractiv.

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță