Concepte Creative

Graffity Kids

Arta graffiti-ului reprezintă desenele stradale care se realizează cu ajutorul unui spray încărcat cu vopsea.

Colorat!?

Arta stradală reprezintă un mod de a te exprima. Graffiti-ul modern nu înseamnă distrugerea peretelui proaspăt renovat sau mâzgălirea unui panou publicitar care se află în locurile publice. În momentul actual, graffiti-ul înseamnă o artă,prin care îți poți exprima sentimentele, realizând desene pe care le expui , deobicei pe o clădire sau pe un perete.

Această artă este foarte bine exprimată și prin ochii celor mici, aceștia reușind să-și exteriorizeze sentimentele prin graffiti. Gândindu-ne la copii, am realizat acest concept și l-am introdus în lista noastră de servicii.

Graffiti kids poate fi implementat la o petrecere aniversară, la o petrecere de firmă chiar și la școală, cei mici reușind astfel, prin această artă să se exprime deschis și să poată fi mândri de operele lor.

Un coordonator cu experiență în arta Graffiti va fi mereu în preajma participanților și îi va îndruma să deseneze cu ajutorul spray-urilor. Copiii vor putea astfel să-și desene personajele și mesajele preferate prin arta graffiti.

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță