Concepte Creative

Paște Fericit

Paștele este una dintre cele mai importante și frumoase sărbători din an, iar echipa Artist Party este gata pentru a aduce spiritul acestei sărbători în fiecare locație.

Paste Fericit!

Pe lângă semnificațiile religioase, cu toții cunoaștem iepurașul care, mai bine de secole, este personajul principal pentru bucuria copiilor.

Primii iepurași Pascali par să-și fi făcut simțită prezența în Germania, în secolul al XV-lea, în urma unei întâmplări care i-ar fi asociat, în mod automat, sărbătorii de Paște – este vorba despre inițiativa câtorva gospodine dintr-o așezare săracă, situată în imediata vecinatate a lizierei unei păduri.

Mămici iubitoare dar lipsite de mijloace bănești, s-au gândit să pregătească micuților lor o surpriză de Paști, dăruindu-le ouă fierte colorate în diferite nuanțe, pe post de jucării comestibile, dar pentru a păstra secretul, au ascuns ouăle cu o zi înainte, într-un tufiș de la marginea pădurii.

Copiii însă, jucându-se, s-au apropiat de liziera și au zărit un iepuraș țâșnind din tufișul cu pricina și pierzându-și urmele pe cărările pădurii, descoperindu-le astfel ascunzatoarea cu ouă colorate.

Copiii purtară ouăle acasă, convinși fiind că iepurașul le-a adus în dar în ajunul Paștelui, iar mămicile lor au păstrat secretul, lasandu-i să se bucure în voie de o asemenea minunăție, ferm hotărâte să repete însă isprava de la un an la altul.

Cu timpul, fluxul de imigranți ar fi transmis obiceiul în mai toate direcțiile, până peste Ocean, unde americanii s-au grăbit să întâmpine cu brațele deschise tradiția lui Easter Bunny, care aduce ouă de ciocolată copiilor cuminți în ziua de Paști
Iepurașul este cel mai îndrăgit personaj de Paște. Vopsitul ouălor este o mare bucurie atât pentru pitici cât și pentru adulți. De vânătoarea de ouă nu mai zicem cât este de îndrăgită de toți participanții jocului.

Într-un decor de poveste, aducem primăvara și personajele ei pentru a bucura privirile tuturor copiilor, părinților dar și colegilor de birou. Peste 50 de Ateliere de creație cu tematica Paștelui, Parada Personajelor de primăvară, jocuri și concursuri, Spectacole de teatru, Spectacole de Magie, toate acestea sunt în lista iepurașului de la Artist Party și vă garantează un eveniment de neuitat!

Tu ce vrei să-ți aducă iepurașul?
Artist Party poate fi iepurașul tău:)

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță