Echipa

Mariana Burlacu

Mariana Burlacu

33 ani

Mariana Burlacu este fondatoarea Trupei Muzicale “Coloricii” și interpretează rolul “Ritza Marizza Clownița”. Totodată, aceasta a înființat compania de evenimente pentru copii Artist Party, cu o experiență în domeniu de peste 16 ani, ea este mereu gata să încerce lucruri noi și să se implice în proiecte care îi bucură pe cei mici.
Oana Cornelia Burcescu

Oana Cornelia Burcescu

37 ani

Oana Cornelia Burcescu face parte din Trupa Muzicală “Coloricii” interpretand rolul “Bunicuța”. Pasionată de actorie, a absolvit Facultatea de Teatru “Spiru Haret” , urmându-și astfel visurile. Oana este un adevărat model de organizare, persoana de încredere pentru a rezolva lucrurile într-un mod eficient.
Nuța Ilie

Nuța Ilie

24 ani

Nuța Ilie face parte din Trupa Muzicală “Coloricii” interpretând rolul “Rici”. A absolvit programele de licență și master din cadrul UNATC București, secția “Teatru de Animație”, iar în prezent este actriță a teatrului “Toma Caragiu”, Ploiești, secția Teatru de Animație “Imaginario”. În lumea teatrului se descoperă pe zi ce trece cu fiecare rol. De aceea colaborează în mai multe proiecte diferite ceea ce-i oferă perspective noi asupra universului personajelor interpretate. Dinamică, concentrată și plină de umor colega noastră ne îmbie cu jovialitatea ei de zi cu zi.
Alexandra Pribeagu

Alexandra Pribeagu

24 ani

Alexandra Pribeagu face parte din Trupa Muzicală “Coloricii” interpretând rolul “Colorici”. Este actriță și pedagog teatral, absolventă a Facultății de Teatru, departamentul “Artele Spectacolului – Păpuși – Marionete” și a programelor de masterat “Pedagogie Teatrală și Teatru de Animație”. Este angajată ca actriță la Teatrul “Improteca”. Colaborează cu teatre independente din București, atat în domeniul teatrului dramatic, cât și al teatrului de păpuși. Are experiență cu copiii, iar de-a lungul timpului a făcut animație pentru copii, a predat atât în cadrul Facultății la UNATC Junior, cât și prin țara în cadrul Caravanei UNATC. A fost trainer în tabere de teatru și a predat în grădinițe. A ținut cursuri, atât de teatru clasic cât și de improvizație pentru adolescenți și cursuri de formare pentru cadre didactice. Este o fire energică, zâmbitoare, un om care iubește jocul și care consideră că omul este un întreg doar cand își dă voie să se joace.
Denis David Stătulescu

Denis David Stătulescu

22 ani

Denis David Stătulescu face parte din Trupa Muzicală “Coloricii” interpretând rolul “Super Dj”. Este un exemplu de urmat și o sursă de inspirație pentru cei din jurul său. El se străduiește să își atingă obiectivele profesionale, iar în același timp aduce bucurie și zâmbete pe fețele copiilor prin implicarea sa activă în trupă.
Adnana Elena Stătulescu

Adnana Elena Stătulescu

24 ani

Adnana Elena Stătulescu face parte din Trupa Muzicală “Coloricii” interpretând rolul “Ici”.Cu o viziune clară și multă determinare, Adnana are numeroase obiective pe care visează să le atingă, printre care și visul de a deveni asistent medical generalist. Empatică și sensibilă, ea se străduiește să ajute oamenii în fiecare zi și să aducă schimbări pozitive în lume.
Adriana Florentina Batta

Adriana Florentina Batta

21 ani

Studentă în anul III la programul de studii licență – Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Ovidius din Constanța. Adriana este o persoană plăcută și încrezătoare, plină de viață, care se ocupă de Petreceri Colorate pentru cei mai colorați prichindei.
Paula Rusu

Paula Rusu

20 ani

Studentă în cadrul Facultății de Litere, departamentul “Comunicare și Relații Publice” , Paula este o tânără extrem de muncitoare și responsabilă, care surprinde prin modul său de a fi. Cu un umor contagios și un zâmbet mereu pregătit, aduce bucurie în orice încăpere.
Nicole Stănică

Nicole Stănică

20 ani

Studentă în cadrul Facultății de Marketing, cu o pasiune pentru a trăi fiecare clipă la maximum, se bucură de frumusețea vieții în fiecare moment.Totodată, are vise mari și ambiții înalte și își stabilește mereu obiective mărețe.
Denisa Dobre

Denisa Dobre

18 ani

Elevă,ea este o prezență caldă și blândă, mereu atentă la nevoile și bucuriile celor mici din jurul ei. Cu o liniște naturală și o voce blândă, reușește să creeze un mediu liniștit.
Luca Ungureanu

Luca Ungureanu

17 ani

Elev, care impresionează prin maturitatea și responsabilitatea sa, folosindu-și abilitățile pentru a le aduce un zâmbet pe față copiilor. În timpul său liber, Luca aduce la viață eroii preferați ai celor mici.
Iulian Mihaila

Iulian Mihaila

24 ani

Iulian a studiat actorie si isi foloseste aptitudinile dobandite ca animator. Pe langa aceasta, el este pasionat de dans si de lucrul cu copiii, fiind curios de fiecare micut in parte si cautand, mai presus de toate, sa ii distreze pe cinste.

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță