Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

CEI TREI PURCELUȘI – TEATRU PENTRU COPII – COLORICII

noiembrie 4, 2023 @ 11:00 am - 1:00 pm

O Aventură Educativă la Spectacolul Interactiv pentru Copii  „CEI TREI PURCELUȘI”

Ateliere Creative și Premii pentru Micii Noștri Vizitatori

Sâmbătă, 4 noiembrie 2023, COLORICII vă invită să faceți parte dintr-o experiență inedită la spectacolul educativ „CEI TREI PURCELUȘI”. Această poveste clasică, reînviată într-un mod captivant de trupa Coloricii, aduce cele trei personaje haioase și temutul lup fioros într-un nou spectacol interactiv pentru copii de peste 2 ani.

Descoperiți Magia Povestirii

Povestea cunoscută a celor trei purceluși va prinde viață într-un mod distractiv și educativ. Copiii vor fi încântați să participe la aventurile purcelușilor și să înfrunte împreună pericolele create de lupul cel fioros. Spectacolul, plin de momente interactive și neașteptate, promite să captiveze inimile celor mici și să le ofere o experiență memorabilă.

Ateliere de Creație și Super Tombolă

Pe lângă spectacol, am pregătit pentru toți invitații noștri un ATELIER DE CONFECȚIONAT CĂSUȚA PURCELUȘILOR. Aici, cei mici vor avea ocazia să-și dezvolte creativitatea și să-și construiască propriile opere de artă inspirate din poveste.

Nu este tot! Participanții noștri vor avea șansa de a câștiga premii minunate în cadrul unei SUPER TOMBOLE oferită de colaboratorii noștri de la COLLORIS. Fiecare bilet cumpărat reprezintă o șansă de a câștiga, aducând un zâmbet pe fețele micuților exploratori.

Rezervați-vă Locul Astăzi

Vă așteptăm cu brațele deschise la acest spectacol interactiv pentru copii și vă garantăm o zi plină de bucurie și învățare. Biletele se achiziționează la începutul evenimentului, pe baza rezervărilor telefonice. Pentru a vă asigura un loc, sunați-ne la numerele de telefon: 0731262168 sau 0742412533 și faceți parte din această aventură magică împreună cu COLORICII și CEI TREI PURCELUȘI! Locurile sunt limitate, așa că nu așteptați până în ultimul moment – rezervați acum și pregătiți-vă pentru o zi de neuitat în lumea poveștilor!

Detalii

Dată:
noiembrie 4, 2023
Oră:
11:00 am - 1:00 pm
Categorii Eveniment:
,
Site web:
https://artist-party.ro/coloricii/

Organizator

Artist-Party
Telefon
0742.412.533
Email
contact@artist-party.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Centrul Comercial COCOR
Bulevardul Ion C. Brătianu 29-33
București, 030167 Romania
+ Hartă Google
Telefon
+40 728 475 901
Vezi site-ul web Loc de desfășurare