Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

COLORICII și VRĂJITOAREA CIUFULICI – Spectacol muzical pentru copii

octombrie 29, 2023 @ 11:00 am - 1:00 pm

Bine ați venit la COLORICII, locul unde poveștile prind viață și aventurile devin reale! Suntem încântați să vă invităm la spectacolul nostru special, „COLORICII și VRĂJITOAREA CIUFULICI”, care va avea loc duminică, 29 octombrie 2023. Aceasta va fi o zi plină de distracție și educație pentru cei mici și cei mari.

Descoperă Magia Live: COLORICII și VRĂJITOAREA CIUFULICI în Acțiune!

Spectacolul nostru este mai mult decât un simplu eveniment – este o experiență interactivă și muzicală care îi va încânta pe copii și îi va fascina pe adulți. Printre personajele noastre îndrăgite se numără Ici, Rici, Colorici, SuperDJ, Bunicuța, Ritza Marizza și, desigur, noul nostru prieten, VRĂJITOAREA CIUFULICI. Aceasta este o oportunitate minunată pentru cei mici să se întâlnească cu personajele lor preferate într-un mediu viu și colorat.

VRĂJITOAREA CIUFULICI este cel mai recent membru al familiei noastre COLORICII și este nerăbdătoare să cunoască noi prieteni, indiferent de vârstă. Ea a pregătit pentru toți invitații noștri atât cei mici, cât și cei mari, multe surprize haioase și un atelier de sculptat dovleci. Cu siguranță, aceasta va fi o activitate creativă și distractivă la care toată lumea se va bucura să participe.

Premii Uimitoare și Tombolă la Coloricii

Avem pregătită o SUPER TOMBOLĂ cu premii minunate pentru cei mici, oferite cu drag de prietenii noștri de la COLLORIS. Este șansa lor de a câștiga recompense uimitoare și de a păstra amintiri frumoase din această zi specială.

Rezervă-ți Locul: Bilete Limitate pentru O Zi de Bucurie și Râsete la COLORICII!

Pentru a vă asigura un loc la acest eveniment captivant, vă rugăm să rezervați biletele cu anticipație. Prețul unui bilet este 59 lei/copil și evenimentul este recomandat pentru copiii peste 2 ani. Și aici este o veste excelentă – intrarea adulților este GRATUITĂ! Totuși, locurile sunt limitate, deci vă recomandăm să faceți rezervările cât mai curând posibil.

Pentru a vă rezerva locul și pentru orice întrebare suplimentară, vă rugăm să ne sunați la numerele de telefon: 0731262168 sau 0742412533. Echipa noastră va fi bucuroasă să vă ajute și să vă ofere toate detaliile de care aveți nevoie.

Suntem nerăbdători să vă întâlnim și să vă oferim o experiență de neuitat la COLORICII și VRĂJITOAREA CIUFULICI! Vă mulțumim pentru sprijinul vostru și vă așteptăm cu brațele deschise pentru o zi plină de bucurie, râsete și aventură!

Detalii

Dată:
octombrie 29, 2023
Oră:
11:00 am - 1:00 pm
Categorii Eveniment:
,
Etichete Eveniment:
, ,
Site web:
https://artist-party.ro/coloricii/

Organizator

Artist-Party
Telefon
0742.412.533
Email
contact@artist-party.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Centrul Comercial COCOR
Bulevardul Ion C. Brătianu 29-33
București, 030167 Romania
+ Hartă Google
Telefon
+40 728 475 901
Vezi site-ul web Loc de desfășurare