Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

RAPUNZEL- O POVESTE ÎNCÂLCITĂ – TEATRU PENTRU COPII – COLORICII

noiembrie 11, 2023 @ 11:00 am - 1:00 pm

 O Zi Plină de Povești

 Invitație la O Aventură Interactivă și Plină de Învățare

În data de 11 noiembrie 2023, începând cu ora 11:00, COLORICII vă deschid ușile către un univers plin de magie și creativitate. Sunteți invitați la un spectacol interactiv captivant pentru copii și un atelier de creație extraordinar. Toate fiind inspirate de povestea îndrăgită „RAPUNZEL- O POVESTE ÎNCÂLCITĂ„. Această poveste fermecătoare, iubită atât de cei mici, cât și de părinți, va prinde viață într-un mod inedit, oferind o experiență interactivă și educativă pentru întreaga familie.

Descoperiți Lumea Fascinantă a Poveștilor

Spectacolul interactiv pentru copii și adulți este o călătorie captivantă prin lumea contrastelor dintre bine și rău. Alături de personaje pline de farmec, veți traversa peripeții palpitante și veți învăța lecții importante despre compasiune și curaj. Evenimentul debutează cu „Scara din Turn”, un atelier de creație ce se desfășoară între orele 11:00 și 12:00. Aici, imaginația copiilor va prinde viață, iar fiecare creație va fi o poveste unică în sine.

Experiența Captivantă a Spectacolului de Teatru

După atelierul de creație, de la 12:00 la 13:00, veți fi purtați în fascinantul spectacol de teatru, unde povestea Rapunzel prinde viață într-un mod interactiv și captivant. Fiecare scenă va fi plină de magie și emoție, iar copiii și adulții vor fi implicați în fiecare moment al acțiunii.

Detalii și Rezervări

Biletele pentru această experiență unică pot fi achiziționate la începutul evenimentului, iar costul unui bilet este de doar 59 lei pentru fiecare copil. Și mai minunat pentru părinți, intrarea voastră este complet GRATUITĂ! Pentru a vă rezerva locul și a vă bucura de această aventură captivantă, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon: 0731.262.168 sau 0742.412.533.

Alăturați-vă nouă la această călătorie magică în universul poveștilor și a creației, unde fiecare moment va fi o amintire prețioasă. Vă așteptăm cu brațele deschise la COLORICII pentru o zi plină de bucurie, învățare și magie!

Detalii

Dată:
noiembrie 11, 2023
Oră:
11:00 am - 1:00 pm
Categorii Eveniment:
,
Site web:
https://artist-party.ro/coloricii/

Organizator

Artist-Party
Telefon
0742.412.533
Email
contact@artist-party.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Centrul Comercial COCOR
Bulevardul Ion C. Brătianu 29-33
București, 030167 Romania
+ Hartă Google
Telefon
+40 728 475 901
Vezi site-ul web Loc de desfășurare