Petrecerea TA!

Oferim prețuri flexibile pentru a vă asigura că puteți accesa serviciul nostru și pentru a obține oferta care se potrivește cel mai bine nevoilor, ideilor și visurilor copilului dvs.!

Party-Organizator

Organizăm petreceri pentru copii de toate vârstele și suntem plini de idei și planuri pentru următorul dvs. eveniment. Locații, tematică, decor, prăjituri, animatori, jocuri și muzică – scoatem stresul din planificarea petrecerilor pentru copii, astfel încât să vă puteți așeza și să vă bucurați de eveniment împreună cu invitații.

În calitate de organizatori profesioniști de divertisment pentru petreceri pentru copii, știm că evenimentele de succes constau în multe elemente perfect potrivite, asemenea unui puzzle.

Petrecerea Ta!

Ce tip de petrecere doriti sa organizati:

Aniversare Copii

Personajul Preferat

Eveniemnt Corporatie

Ce tip de petrecere organizati?

Botez

Ce tip de Ursitoare doriti?

Decorul este important pentru dumneavoastra?

Baby Shower

Banchet

15 + 6 =

Suntem aici pentru a prelua presiunea, pentru a ne oferi experienta și pentru a organiza cea mai bună petrecere pentru copiii tăi. Părinții pot apoi să se așeze, să se relaxeze și să se bucure de petrecerea de naștere alături de cei dragi și de invitați!

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță