Regulament Loc de Joacă

Cine vine in Locul de joaca Cocor şi vrea să se bucure de prietenia noastră trebuie să înţeleagă anumite aspecte care sunt în folosul tuturor şi implicit al propriului copil, pentru ca la noi toată lumea trebuie să fie în SIGURANŢĂ MAXIMĂ.

Regulament

Loc de Joacă / COLORICII PLAY

1. Ne dorim foarte mult ca toţi piticii ce trec dincolo de gărduleţul nostru colorat să se joace într-un spaţiu curat, prin urmare vă rugăm să vă descălţaţi. În situaţia în care este absolut necesar (0-3 ani) să îl însoţiţi pe cel mic în spaţiul de joacă, vă rugăm să folosiţi cu încredere botoşeii albaştri de unică folosinţă pe care îi găsiţi la intrare.

2. Nu este recomandat pentru cei mici să intre în spaţiul de joacă cu mâncare, ronţăieli, gumă de mestecat sau sticle cu apă, suc, etc. Avem un spaţiu special amenajat pentru astfel de îndeletniciri.

3. Vom evita accidente nedorite dacă nu le vom permite celor mici să intre la joacă “dotaţi” cu: creioane, pixuri, chei, beţe, foarfeci şi alte obiecte contondente. În situaţia introducerii acestora în spaţiul de joacă, părintele va fi unicul responsabil pentru orice consecinţă negativă datorită nerespectării regulii mai sus menţionată, şi va înţelege atât accidentele provocate propriului copil cât şi asupra celorlalţi copii.

4. Parintii au obligatia sa-si supravegheze copiii care sunt dependenti de scutec ( pampers) pentru a nu murdari mobilierul spatiului de joaca. Personalul nu asigura curatarea mobilierului sau a spatiului de joaca dupa astfel de cazuri.

5. Nu este recomandată intrarea copiilor în spaţiul de joacă cu telefon mobil, căşti, broşe cu ac sau orice alt gen de astfel de obiecte care ar putea reprezenta un pericol atât pentru purtător cât şi pentru ceilalţi copii.

6. Copiii sub 4 ani trebuie să intre la spaţiul special amenajat pentru această categorie de vârstă, însoţiţi de către un adult, care să aibe în vedere atenta supraveghere a acestora.

7. Structura modulară se adresează copiilor cu vârsta curpinsa între 3 şi 12 ani, cu greutate corporală sub 45 de kg. Din motive de securitate, ne rezervăm dreptul de a refuza “aglomeraţia” şi de aceea nu va fi permisă prezenţa în spaţiu a mai multor copii decât prevăd normele legale şi tehnice.

8. În incinta spaţiului nostru toţi participanţii la joacă trebuie să aibe un comportament adecvat, în sensul că nu au voie: să rupă jucăriile care sunt aici pentru distracţia lor, sa zgaraie, sau să murdărească intenţionat. Cine strică, va fi tras la răspundere şi riscă să plătească valoarea prejudiciului.

9. Nu este recomandat să veniţi cu copii ce prezintă semne de viroză respiratorie său orice alte boli contagioase, pentru a evita îmbolnăvirea celorlalţi copii.

10. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru accidentele şi loviturile provocate din nerespectarea de către copii a regulilor de utilizare a locului de joacă, neascultarea sau refuzul recomandărilor supraveghetorilor, din neatenţia copiilor sau din neatenţia adulţilor însoţitori la copiii sub 4 ani.

11. Supraveghetorii au rol de supervizare generală a locului de joacă şi nu a fiecărui copil în parte.

12. Este interzisă utilizarea topoganului astfel: alunecarea cu capul înainte sau pe burtă, urcarea de jos în sus, împingerea altor copii pe porţiunea acestuia.

13. Nu este admisă urcarea şi plimbarea în picioare în maşinuţele aflate în spaţiul de joacă.

14. Ne rezervăm dreptul de a interzice accesul persoanelor care manifestă comportament, agresiv, a celor care folosesc limbaj obscen sau fac glume rău intenţionate vis-à-vis de toţi ceilalţi prezenţi. violent

15. Adultul însoţitor care optează să îşi lase copilul neînsoţit la locul de joacă, este de acord şi înţelege prin aceasta că nu va face vinovat personalul supraveghetor pentru consecinţele rezultate din incapacitatea copilului de a comunica,a înţelege regulile de utilizare a spaţiului de joacă sau încălcarea lor prin neascultare, incapacitate motrică, lipsa vitezei de reactive datorate vârstei sau incapacitatea de a se sustrage dintr-o posibilă situaţie periculoasă sau dăunătoare şi de a prevedea consecinţele negative ale unei acţiuni.

16. In locul de joaca nu se intra cu alimente. Doar in zona de mancare se consuma acestea.

17. Toate regulile de mai sus sunt valabile pentru toţi copiii care vin la joacă în incinta spaţiului de joaca Cocor, iar responsabilitatea explicării acestora, revine părinţilor însoţitori sau tutorelui.