Servicii

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Organizari Evenimente

Oferim prețuri flexibile pentru a vă asigura că puteți accesa serviciul nostru și pentru a obține oferta care se potrivește cel mai bine nevoilor, ideilor și visurilor copilului dvs.!

Echipamente și Logistică

Artist Party se ocupă și de amenajarea spațiilor în care decideți să organizați un eveniment. Dacă aveți o simplă sală pe care doriți să o transformați într-una specială pentru petrecere, noi avem soluții nenumărate.

Entertainment

Un spectacol de magie pentru copii cu trucuri mari, vizuale, colorate! Program interactiv cu trucuri de magie, adaptat varstelor participanților.

Decor Tematic

Realizăm sculpturi și obiecte de mari dimensiuni din diferite materiale: polistiren, carton, lemn, plastic. Echipa noastră are la bază persoane specializate care pot sculpta si picta pe diverse materiale cum ar fi: carton, lemn, pânză, prin variate tehnici: acuarela, ulei, graffiti, etc.

Din experiența vastă pe care o avem, ne putem plia pe cerințele dumneavoastră: de la cele mai mici și simple modele, până la obiecte tridimensionale. Așteptăm provocarea dumneavoastră!