Servicii

Entertainment

În fiecare an pe data de 24 iunie sărbătorim ziua de Sânziene sau Drăgaica, cum i se mai spune în popor.

Animație pentru copii

Animație pentru copii – Cele mai îndrăgite personaje sunt gata să transforme orice petrecere pentru copii, astfel încât fiecare pici să se simtă minunat într-o atmosferă magică.

Animatorii Artist Party sunt pregătiți cu jocuri interactive, concursuri, dansuri, coregrafii , face painting, și baloane modelabile adaptabile oricărei vârste. Putem aduce zâmbetul pe buzele oricărui copil cu orice personaj.

Deținem peste 200 de personaje din povești, filme și desene animate, iar la cerere putem realiza noi personaje, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Animatorii noștri sunt studenți sau chiar absolvenți ai Facultăților de Arte ( teatru, coregrafie, pictură, muzică), și în primul rând iubesc copiii și ceea ce fac pentru că animația pentru copii este o activitate ce poate fi realizată doar de persoanele care iubesc cu adevărat copiii și care privesc acest job ca pe o binecuvântare.

Costumându-se în peste 100 de personaje din povești, filme și desene animate animatorii pentru copii sunt gata să facă o sărbătoare din petrecerea copilului tău.

Face Painting

În condiții de siguranță cu materiale profesionale, noi lucrăm cu voie bună doar cu profesioniști care aduc pictură pe față la nivel de artă, transformându-i atat pe copii, cât și pe adulți în personajelele preferate. 

La petrecerile pentru copii, pictura pe față este foarte apreciată, iar cei mici abia așteaptă acel moment în care se vor transforma în personajele preferate pictându-se pe față.

Ateliere de creație

Avem o colecție impresionantă ( peste 1000) de ateliere de creație tematice care îi vor bucura pe cei mici. În funcție de categoria de vârstă a invitatilor, tematica petrecerii, dorințele sărbatoritului, anotimpul în care are loc petrecerea, puteți alege atelierele care să-i țină ocupați pentru ore întregi.

Mascote

Ccele mai îndrăgite personaje din istoria Disney sunt bineînțeles: Mickey și Minnie Mouse. Ei bine, dacă doriți ca întruchiparea personajelor să fie exact ca în desenele animate, mascotele Mickey și Minnie sunt pregătite pentru petrecerea voastră.

La cerere, putem realiza noi personaje în funcție de preferințele dumneavoastră.

Personaje pe Catilage

Sunt personaje fabuloase și impresionante, reușind prin prezența lor să fascineze orice participant la orice tip de eveniment!

Fie că organizați o petrecere privată, o nuntă, un botez sau o aniversare personajele pe catalige vă garantează un moment unic și extraordinar pentru invitați.

Statui Vivante

Personaje misterioase, amuzante și surprinzătoare se vor integra perfect în atmosfera de poveste a oricărei petreceri.

Celebre în toată lumea, pot fi gazde inedite pentru petrecerea ta.

Spectacole de Magie

Un spectacol de magie pentru copii cu trucuri mari, vizuale, colorate!

Program interactiv cu trucuri de magie, adaptat varstelor participanților.

Spectacole de Teatru

Colaboratorii noștri în materie de animație sunt absolvenți ai facultăților de teatru,arte plastice,canto.

Fanfara

Colegii noștri din fanfară sunt pregătiți să vă încânte cu cel mai frumos spectacol muzical.

Instrumentiști de valoare cu un repertoriu vast vor aduce tuturor cheful de distracție.

 

Band/formație

Ce ar fi o petrecere fără muzică bună? Ne asigurăm ca vei avea parte de cea mai tare atmosferă.

Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de tot!

 

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță