Servicii

Echipamente & Logistică

Artist Party se ocupă și de amenajarea spațiilor în care decideți să organizați un eveniment. Dacă aveți o simplă sală pe care doriți să o transformați într-una specială pentru petrecere, noi avem soluții nenumărate. 

Echipamente LasetTAG

Jocuri Digitale

Podea Interactiva pentru Copii

Piscina cu Bile

Baloane de Sapun

Statie Karaoke

Band / Fanfara

Lumini & Ambianta

Sonoriza

Candy Bar & Catering

Balansoare & Topogane

Panou Foto Personalizat

Masina Popcorn & Vata de Zahar

Décor butaforie

Baloane cu Heliu

Putem crea un spațiu de joacă în orice locație, Topoganele gonflabile, echipamentele de Laser tag, leagănele, balansoarele, echipamentele Xbox, mesele de Air Hockey și multe altele ne vor fi de mare folos în amenajarea celui mai cool spațiu pentru copiii, colegii sau prietenii dumneavoastră.

Echipamente precum foto corner, magic mirror,  sonorizare, mașină de baloane săpun sau fum greu, mașină de popcorn, mașină de vată de zahăr sunt și ele pe lista noastră pentru a întregi petrecerea organizată de dumneavoastră.

 

 

de TOATE pentru toti

Este minunat să poți găsi totul într-un singur loc și să fii sigur că nimic nu va lipsi de la cel mai important eveniment pe care tu l-ai organizat.

Tu de ce ai nevoie pentru a face o super petrecere?

Jocuri gonflabile

Locurile de joacă gonflabile sunt întotdeauna un succes în rândul copiilor și al prietenilor lor, deoarece permit ca cei mici să se joace în voie, fară să fie deranjați. Sunt, de asemenea, sigure și foarte atractive.

Un joc gonflabil va oferi nenumărate ore de distracție în locația pe cate tu o alegi. Cu această ocazie, copilul reușește să facă și mai multă mișcare. Săritul este un exercițiu viguros care activează principalele grupe musculare din corp. Acest tip de joc este important în dezvoltarea copilului. Le crește coordonarea mână-ochi, promovează exerciții cardiovasculare bune și le dezvoltă abilitățile sociale.

Ca adulți, presupunem că suntem singurii care se confruntă cu stresul. Cu toate acestea, studiile recente par să indice că și copiii simt tensiune și anxietate. Săritul într-un castel gonflabil poate elibera stresul. Acest lucru îi poate ajuta pe copiii tăi să se relaxeze pe orice energie negativă acumulată.

Puteți face o selecție potrivită pentru diferite categorii de vârstă. De fapt, puteți găsi chiar și castele gonflabile pentru adulți!

Puteți alege dintr-o varietate de curse cu obstacole care sunt perfecte pentru copiii mai mari. Aceste structuri gonflabile vor încuraja competiția amicală între copiii și adulți

Vă oferim mai multe tipuri de jocuri gonflabile: topogane gonflabile, corăbiile piraților  și bouncere.

Corabia Piraților

Este un joc minunat pentru iubitorii de aventură, atât fetițe cât și băieței. Dacă doriți să organizați o petrecere cu tematica piraților, corabia va fi cea mai mare atracție. Este un joc ce include topogan, bouncer și cățărare.

Dimensiuni:
Timp de instalare:
Greutate:

Castelul gonflabi

Are un topogan mai mare și o scară de cățărare pentru mai mult de 2 copii,un bouncer cu o capacitate de 4 copii și este foarte colorat. Se potrivește oricărui tip de eveniment datorită culorilor neutre poate fi îndrăgit și de fetițe și de băieți

Dimensiuni:
Timp de instalare:
Greutate:

Kid Bouncer

Este un joc gonflabil potrivit pentru copiii până în 6 ani datorită dimensiunilor mai mici față de alte jocuri și suntem siguri că va fi atracția principală la o aniversare sau un botez restrâns. 

Dimensiuni:
Timp de instalare:
Greutate:

 

Laser tag

Experimentează Laser Tag ca niciodată!

Este MOBIL – Vă oferim jocuri interactive și foarte distractive pline de adrenalină.

Pregătește-te pentru o acțiune Xtreme!

Hai să facem din evenimentul tău un next level cu această versiune unică de laser tag. Echipamentul nostru unic cu laser tag vă permite să jucați afară în orice moment al zilei sau al nopții. Oferim o experiență de joc plină de adrenalină cu scenarii de misiune nelimitate pentru a emoționa jucătorii de toate vârstele și îi face să ceară mai mult!

Misiunea noastră: Creăm amintiri și distracție extremă pentru toată lumea!

Suntem 100% mobili. Vă vom aduce distracția unde vreți! Oferim pachete de petrecere pentru a îndeplini TOATE bugetele pentru minim 10 jucători de la 7 ani în sus. Aceasta NU este ca o petrecere cu laser tag în interior Este o distracție bună, curată, în aer liber – acesta este Laser Tag în secolul 21!

Dacă aveți un mediu pregătit pentru joacă, grozav! Dacă nu – vom aduce obstacolele noastre gonflabile sau din lemn pentru a construi câmpul dvs. de misiune personalizat pe proprietatea dvs. (suprafață tare sau iarbă).

Puteți alege fie să ÎNCHIRIAȚI echipamentul nostru și să gestionați singur evenimentul, fie ne puteți solicita să conducem evenimentul pentru dvs., angajând directorii noștri de misiune.

Într-un team building această activitate este una extraordinară, vă garantăm! 

Suntem o completare perfectă pentru un eveniment programat al companiei sau o întâlnire în afara sediului, care poate fi folosită în mai multe moduri diferite pentru a recompensa angajații pentru atingerea unui anumit obiectiv, sau  pentru a sărbători lansarea unui nou produs. 

Un labirint special pentru cursele de Laser Tag va fi amenajat cu pereți speciali și mai multe accesorii ce vor forma un traseu gata oricând să fie exploatat de adolescenți într-o super competiție de Laser Tag.

Echipamentele sunt asigurate pentru 16 persoane pentru o cursă, astfel încât să se poată organiza două echipe de câte 8 persoane. 

Dacă vrei aventură, adrenalină și distracție la evenimentul tău contactează-ne!

Kids Corner

Este locul dedicat în exclusivitate, copiilor. Pentru că în mare parte la evenimentele pentru adulți există și părinți, noi ne-am gândit să amenajăm o zonă specială pentru copiii lor. 

Kids corner-ul amenajat de Artist Party este unul special creat pentru a răspunde tuturor curiozităților celor mici. Scăunelele, măsuțele, podeaua colorată din polistiren sunt elementele de bază pentru a crea un mic spațiu pentru pitici, la care se adaugă o serie de ateliere creative, cărți de citit și de colorat, creioane colorate, și nu în ultimul rând, un supraveghetor ( la cerere) pentru ca cei mici să fie în siguranță. 

Ideea de kids corner a fost dezvoltată cu timpul, și a oferit echipei noastre  posibilitatea să o îmbogățească în funcție de dorințele copiilor.

Artist Party este gata să transforme kids corner-ul dumneavoastră într-un adevărat spațiu de joacă pentru copii cu jocuri interactive, jocuri gonflabile, leagăne, piscine cu bile, topogane și multe altele exact așa cum preferă copii sau părinții.

Unde puteți amenaja un kids corner? 

Oriunde! Acasă, la birou, într-un centru comercial, supermarket, la școală, într-o curte, în parcarea unui supermarket – spații se găsesc oriunde de înfrumusețat cu bucuria copilăriei.

Piscină cu Bile

Veți descoperi că lucrurile simple din viață sunt adesea considerate a fi cele mai frumoase și mai plăcute părți ale acesteia. Ei bine, vă prezentăm una dintre cele mai simple, dar cele mai populare piese de echipamente disponibile pentru închiriere pentru copiii mai mici. 

Dacă vom lăsa copiii și bebelușii liberi într-o piscină cu bile vom observa că aceștia se distrează fără oprire, iar atunci când vine vorba să-i oprim din acest mic rai al lor, lucrurile devin complicate. De ce? Pentru că piscina le oferă o libertate a mișcărilor și o senzație de plutire minunată. Este extraodinară, piscina cu bile promite distracție sigură și plăcută pentru copiii mai mici care doresc doar să se piardă într-un val de bile multicolore.

Pentru ce evenimente sunt potrivite închirierea piscinelor cu bile?

Multe evenimente au ca participanți și copii mici iar Artist Party vă pune la dispoziție mai multe piscine cu bile cu diferite mărimi astfel încât să se încadreze atât un număr mic de copii cât și unul mare. 

Petreceri aniversare, Nunți, botezuri,Promoții la Centre Comerciale, Evenimente universitare / școlare, Zilele Corporate Family Fun Days, Evenimente de strângere de fonduri, Evenimente promoționale, Evenimente.

Acestea sunt o parte din petrecerile la care poți închiria o piscină cu bile. De fapt, ea poate fi adusă oriunde pentru că este ușor de asamblat și copiii vor fi în siguranță jucându-se în ea. 

Să înceapă Ball Pit Party!!!! 

Vă punem la dispoziție 3 tipuri de pișcine cu bile cu următoarele dimensiuni.

Masă Air Hockey

 În ultimii ani, a devenit un joc foarte popular în rândul copiilor, și foarte mulți îl preferă, mai ales la petreceri.Un ventilator din centrul mesei suflă aer prin aceste găuri pentru a permite discului să alunece rapid pe suprafața mesei.

Această mișcare a aerului este motivul pentru care numim acest joc „air hockey” și nu doar hockey de masă. Există două găuri la capetele opuse ale mesei, loc în care,  cei doi adversari trebuie sa introducă pucul pentru a marca un gol.Masa de Air Hockey poate oferi ore întregi de distracție jucătorilor de toate vârstele, de la copii la profesioniști experimentați.

Topogane

Ca părinți, ne dorim ca cei mici să fie cat mai activi. Trucul este să-i faci pe copii să se bucure de activitatea fizică iar toboganul gonflabil este una dintre cele mai bune opțiuni pentru ca oferă un nivel suplimentar de emoție petrecerii.

Fie că dorești să găzduiești o petrecere la un loc de joacă și ai nevoie de un mic tobogan, fie că petrecerea ta are nevoie de un tobogan foarte mare pentru a fi piesa centrală a evenimentului tău, noi te putem ajuta. Toboganele noastre sunt de calitate comercială, ceea ce înseamnă că sunt fabricate la cea mai înaltă calitate și includ unele dintre cele mai înalte standarde de siguranță oaspeților dvs.

Balansoare

Balansoarele sunt piesa perfectă pentru a vă distra copiii mici la petrecerile de aniversare. Sunt foarte populare, mai ales pentru petreceri cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani. Pot fi utilizate atat in interior cat și în exterior.

Această jucărie poate fi folosită de copiii cu vârsta peste 1 an în supravegherea părinților până se obișnuiesc cu asta. Îi ajută pe cei mici să-și dezvolte abilitățile de echilibrare într-un mod foarte distractiv.

Designul cu spătar înalt oferă confort și sprijin pentru coloana vertebrală moale, care protejează copilul de pericolul de a cădea în față sau și de a se lăsa pe spate.

Jocuri digitale

Xbox one 

(Led TV, Joc xbox, scaun play seat, volan pedale) 

Doriți să organizați un eveniment la care vedetele să fie jocurile digitale și nouă tehnologie? Participanții la evenimentul dumneavoastră sunt pasionați de Xbox și Nintendo? 

Este teambuilding cu toată echipa de la birou  și se face campionat de FIFA?

Este ziua copilului tău și ar vrea să-și facă o sală de jocuri digitale la petrecerea sa?

Avem o mulțime de jocuri și titluri cunoscute în lumea digitală și suntem bucuroși să ne instalăm și să vă pregătim pentru cel mai cool eveniment digital.

La Artist Party găsești Xbox ONE și Nintendo și accesorii ce pot ajuta la realizarea unui traseu digital corect. 

Oferim spre închiriere console de jocuri: wii, guitar HERO, toate programele de divertisment Microsoft, Sony și Nintendo sunt disponibile la Artist Party.

Opțiunile de închiriere oferă diverse tipuri de configurații care pot include producție completă și asistență tehnică sau doar închiriere de bază.

Echipamentele de care dispunem sunt : Xbox One, Nintendo, televizoare LED, Scaune play seat, Volan cu pedale. În funcție de preferințele dumneavoastră vă putem asigura tematică digitală și jocurile.

Magic Mirror

O oglindă magică este cel mai recent concept de cabină foto. Este în stilul unei oglinzi cu ecran tactil mare, unde puteți vedea fotografia pe care o creați în reflexia oglinzii. Produce o selecție de fotografii, care sunt tipărite pentru a le lua acasă și a le păstra.

Cum functioneaza Oglinda Magică?

Oglinda magică este configurată înainte de eveniment folosind un fundal la alegere, iar apoi în timpul evenimentului oamenii fac fotografii, de obicei în grupuri, pentru a le păstra ca amintire a evenimentului. Acestea sunt deosebit de populare la evenimente precum petreceri private și petreceri de Crăciun, dar sunt folosite și pentru evenimente corporative, precum și expoziții și magazine pop-up pentru promovarea mărci.

Pentru cat timp se poate inchiria „Magic Mirror”?

Închirierea Magic Mirror durează de obicei între 2 și 4 ore, dar putem oricând să lucrăm cu dvs. pentru a vă oferi o închiriere pe o durată mai lungă sau pe mai multe zile pentru o conferință sau un eveniment expozițional.

Daca inchiriez Magic Mirror se vor printa fotografiile facute?

Da, la fel cum faci cu o cabină foto tradițională, poți avea 1 sau 4 fotografii pe o singură imprimare. Cu o oglindă magică, puteți alege numărul de copii pe care le primiți și există, de asemenea, opțiunea de a avea un album cu toate imprimările.

Care este diferenta dintre o oglinda magica si o Cabină Foto traditionala?

O oglindă magică este echivalentul modern al unei cabine foto, dar ecranul este mult mai mare, este un ecran tactil și există o mulțime de alte opțiuni în jurul tehnologiei și al realității augmentate (AR)

Fiind ecran tactil, Magic Mirror vă permite să adăugați ștampile și semnătura dvs. la o imagine. De asemenea, puteți adăuga un mesaj la fotografiile dvs.

O oglindă magică poate funcționa bine împreună cu închirierea oglinzilor pentru selfie pentru iPad, deoarece oglinda magică poate oferi imagini distractive ale oamenilor cu elemente de recuzită, iar apoi oglinda iPad poate oferi mai multe imagini cu oamenii din jurul evenimentului tău, deoarece sunt portabile. Acest lucru vă permite să obțineți mai multe imagini cu fundaluri diferite și cu grupuri diferite de oameni în timp ce vă distrați.

Oglinda magică și iPad-urile pentru selfie sunt, de asemenea, grozave de închiriat alături de un perete cu mozaic foto, deoarece imaginile de pe ambele dispozitive pot fi folosite pentru a crea imaginile pentru mozaic.

Poate fi folosita pentru promovarea Brandului?

Da, Magic Mirror este soluția perfectă pentru activarea mărcii și pentru a încuraja oamenii să partajeze fotografii care includ marca dvs. și noua linie de produse. Ele sunt adesea folosite la expoziții și în centre comerciale / magazine atunci când o companie promovează un produs nou, deoarece fotografiile pot avea marca prezentată în cadru și, de asemenea, pe fundal. O soluție de ecran verde vă permite, de asemenea, să aveți orice în fundal.

Sonorizare

Sonorizarea este una dintre cele mai importante echipamente de la orice fel de eveniment! 

Fie că organizați o petrecere pentru copii, o nuntă, un botez, un eveniment corporate cu toții știm că sonorizarea este în cap de listă. 

Echipa Artist Party vă oferă un sistem de sonorizare profesional cu boxe, mixer, microfoane, laptop și nu în ultimul rând un DJ care se va ocupa de un playlist personalizat și va fi adaptabil cerințelor invitaților.

Mașină baloane de săpun

Baloanele de săpun sunt de poveste! Cu toții simțim o senzație frumoasă atunci când le vedem zburând sau când ne învăluie cu totul. 

Copiii adoră să spargă bule de săpun și să se joace cu ele. 

Mașina de baloane de săpun este un accesoriu minunat la petrecerile pentru copii aceștia fiind foarte bucuroși când le văd zburând.

Popcorn & Vată de zahăr

Vata de zahăr și floricelele sunt clasice sunt iubite de toată lumea. Prezentat într-un mod proaspăt, nou și elegant, cu standurile noastre personalizate și costumele frumoase, alternativa noastră de desert colorat sau gustare haioasă va adăuga acea notă specială evenimentului dumneavoastră.

Adăugați factorul WOW evenimentului dumneavoastră și oferiți-le invitaților  gustarea care să le aducă aminte de copilărie.Standurile noastre de popcorn și vată de zahăr vor atrage pe toată lumea invitată la evenimentul organizat.

Avem o varietate de standuri tematice pentru fiecare ocazie. Alegeți dintre standurile noastre tematice pentru târguri și circ, cu semnalizare neon sau fabulosul nostru stand cu LED strălucitor pentru ață de bomboane – perfect cu ața noastră luminată și intermitentă. Vedeți mai jos și mai multe opțiuni pentru fiecare temă și tip de petrecere.

Artiștii noștri interactivi costumați sunt experți în crearea de momente speciale și în a-ți face oaspeții să se simtă bineveniți!

La petrecerile pentru copii suntem siguri că aceste atracții vor fi foarte apreciate și savurate de cei mai mici pofticioși!

Asteptam sa ne contactati si sa realizam impreuna, cele mai reusite evenimente cu cele mai inovative concepte.

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță