Echipamente & Logistică

Air Hockey

Oferim prețuri flexibile pentru a vă asigura că puteți accesa serviciul nostru și pentru a obține oferta care se potrivește cel mai bine nevoilor, ideilor și visurilor copilului dvs.!

 În ultimii ani, a devenit un joc foarte popular în rândul copiilor, și foarte mulți îl preferă, mai ales la petreceri.Un ventilator din centrul mesei suflă aer prin aceste găuri pentru a permite discului să alunece rapid pe suprafața mesei. Această mișcare a aerului este motivul pentru care numim acest joc „air hockey” și nu doar hockey de masă. Există două găuri la capetele opuse ale mesei, loc în care,  cei doi adversari trebuie sa introducă pucul pentru a marca un gol.

Masa de Air Hockey poate oferi ore întregi de distracție jucătorilor de toate vârstele, de la copii la profesioniști experimentați.

 

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță