Echipamente & Logistică

Balansoare

Oferim prețuri flexibile pentru a vă asigura că puteți accesa serviciul nostru și pentru a obține oferta care se potrivește cel mai bine nevoilor, ideilor și visurilor copilului dvs.!

Balansoarele sunt piesa perfectă pentru a vă distra copiii mici la petrecerile de aniversare. Sunt foarte populare, mai ales pentru petreceri cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani. Pot fi utilizate atat in interior cat și în exterior.

Această jucărie poate fi folosită de copiii cu vârsta peste 1 an în supravegherea părinților până se obișnuiesc cu asta. Îi ajută pe cei mici să-și dezvolte abilitățile de echilibrare într-un mod foarte distractiv. Designul cu spătar înalt oferă confort și sprijin pentru coloana vertebrală moale, care protejează copilul de pericolul de a cădea în față sau și de a se lăsa pe spate.

 

 

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță