Echipamente & Logistică

Tobogane

Oferim prețuri flexibile pentru a vă asigura că puteți accesa serviciul nostru și pentru a obține oferta care se potrivește cel mai bine nevoilor, ideilor și visurilor copilului dvs.!

  Ca părinți, ne dorim ca cei mici să fie cat mai activi. Trucul este să-i faci pe copii să se bucure de activitatea fizică iar toboganul gonflabil este una dintre cele mai bune opțiuni pentru ca oferă un nivel suplimentar de emoție petrecerii. Fie că dorești să găzduiești o petrecere la un loc de joacă și ai nevoie de un mic tobogan, fie că petrecerea ta are nevoie de un tobogan foarte mare pentru a fi piesa centrală a evenimentului tău, noi te putem ajuta.

Toboganele noastre sunt de calitate comercială, ceea ce înseamnă că sunt fabricate la cea mai înaltă calitate și includ unele dintre cele mai înalte standarde de siguranță oaspeților dvs.

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță