Servicii

Organizari Evenimente

Oferim prețuri flexibile pentru a vă asigura că puteți accesa serviciul nostru și pentru a obține oferta care se potrivește cel mai bine nevoilor, ideilor și visurilor copilului dvs.!

Organizăm petreceri pentru copii de toate vârstele și suntem plini de idei și planuri pentru următorul dvs. eveniment. Locații, tematică, decor, prăjituri, animatori, jocuri și muzică – scoatem stresul din planificarea petrecerilor pentru copii, astfel încât să vă puteți așeza și să vă bucurați de eveniment împreună cu invitații.

În calitate de organizatori profesioniști de divertisment pentru petreceri pentru copii, știm că evenimentele de succes constau în multe elemente perfect potrivite, asemenea unui puzzle.

Suntem aici pentru a prelua presiunea, pentru a ne oferi experiența și pentru a organiza cea mai bună petrecere pentru copiii tăi. Părinții pot apoi să se așeze, să se relaxeze și să se bucure de petrecerea de zi de naștere alături de cei dragi și de invitați!

Evenimente Private

De mai bine de 10 ani, organizăm evenimente spectaculoase pentru copii și adulți. Oferim servicii complete de gestionare a evenimentelor pentru cei mici, și ne propunem să vă inspirăm și să vă ajutăm să aveți parte de cea mai frumoasă petrecere.

Evenimentele pe care le-am realizat până în prezent, ne-au dat o listă lungă de clienți fericiți, de la persoane fizice până la mari corporații. Colaborăm cu artiști și animatori profesioniști.

Organizăm petreceri pentru copii de toate vârstele și suntem plini de idei și planuri pentru următorul dvs. eveniment. Locații, tematică, decor, prăjituri, animatori, jocuri și muzică –  scoatem stresul din planificarea petrecerilor pentru copii, astfel încât să vă puteți așeza și să vă bucurați de eveniment împreună cu invitații.

Evenimente Corporate

Ne vom asigura ca fiecare element al petrecerii (de la muzica la decor) a fost ales cu grija pentru a crea atmosfera dorită și de asemenea, pentru a asigura desfășurarea perfectă a evenimentului de la început până la sfârșit. Animatorii noștri sunt versatili și pot trece rapid între stilurile de divertisment pentru a întreține atmosfera atat pentru copii cat și pentru adulți.

 

Ce fel de evenimente putem organiza:

  • Petreceri de Crăciun
  • Petreceri de Paște
  • Petreceri de 1 iunie 
  • Petreceri de 1-8 Martie
  • Petrecerea anuală a firmei
  • Lansări de produs
  • Seminarii
  • Festivaluri

Este timpul să scoți personalul din birou pentru o petrecere sau un eveniment de team building! Nu știi ce să faci? Noi va oferim o multitudine de activități și jocuri care vă provoacă echipa să se unească, să se cunoască mai bine și să creeze noi conexiuni.

 

Petreceri Copii

Noi, la Artist Party, credem ca nu există nimic mai frumos și magic decât imaginația unui copil. Fie că își dorește sa își petreacă ziua asemenea unei printese Disney, fie salvând lumea asemenea super eroului preferat,noi avem cunoștințele, experiența și dorința arzătoare de a-i oferi cea mai tare petrecere. Indiferent dacă copilul tău iubește prințesele, mașinile sau pompierii, fie este obsedat de fluturi și unicorni, noi ne vom asigura că fiecare detaliu este luat în considerare și toate visele lor se vor împlini.

Transformăm ideile voastre în realitatea unei zile magnifice!

Fiind un moment important pentru familie, ne dorim sa va puteți bucura de magia zilei! Echipa noastră proiectează, stilizează și organizează fiecare aspect al zilei speciale a micuțului tău, ajutând la crearea de amintiri de-a lungul vieții, pentru toată familia.

 

 

Petreceri Botez

Una dintre cele mai importante zile din viața copilului dumneavoastră este ziua botezului, de la care nu trebuie sa lipseasca vestitele Ursitoare!

Artist Party va ofera un moment vesel, plin de emoție și desprins dintr-o lume a poveștilor!

Ursitoarele noastre vor transforma botezul copilului dumneavoastră într-un minunat moment de basm și vor aduce magia lor, indiferent de locația pe care ați ales-o. Puteți opta pentru ursitoarele tradiționale, care vor face urări inspirate din folclor, fie pentru cele inspirate de printesele Disney. Si unele si altele, sunt gata să vestească lucruri bune și să se asigure că dorințele copiilor ce abia au sosit pe lume se vor îndeplini!

Ursitoare clasice

Ursitoare din folclor

Una dintre cele mai importante zile din viața copilului dumneavoastră este ziua botezului, de la care nu trebuie sa lipseasca vestitele Ursitoare!

Artist Party va ofera un moment vesel, plin de emoție și desprins dintr-o lume a poveștilor!

Ursitoarele noastre vor transforma botezul copilului dumneavoastră într-un minunat moment de basm și vor aduce magia lor indiferent de locația pe care ați ales-o.

Actrițe profesioniste, Ursitoarele Artist Party, s-au inspirat chiar din povestea prințesei Aurora, Frumoasa din Pădurea Adormită, și sunt gata vestească lucruri bune și să se asigure ca dorințele copiilor ce abia au sosit pe lume se vor îndeplini!

Costumele, special create pentru o imagine de poveste, au un rol aparte pentru acest spectacol deosebit în care Ursitoarele aduc, împreună cu magia prafului de stele, cele mai bune gânduri și urări.

Suntem convinși că experiența de peste 10 ani a Ursitoarelor Artist Party, precum și profesionalismul și dedicarea lor, le vor ajuta să cucerească inimile tuturor celor prezenți, dar ne dorim să vă convingem și pe dumneavoastră! Dacă vă doriți ca invitații dumneavoastră să aibă parte de o primire magică vă recomandăm îngerașul Artist Party care va fi alături de dumneavoastră pentru o bună desfășurare a acestor clipe de poveste!

Dacă în basme și povești ursitoarele sunt prezentate ca fiind zâne cu puteri magice a căror datorie este aceea de a înzestra noul născut cu daruri și calități extraordinare, în tradiția românească, ursitoarea este o ființă  mitică despre care se crede că are darul de a hotărî  soarta omului de la naștere.

Ele sunt înfățișate ca ipostaze divine prin intermediul cărora acționează Soarta, ele fiind cele care torc firul vieții noului născut.

Uneori, se spune că acest fir le este dat Ursitoarelor de către Dumnezeu, iar acestea trebuie să îl pună pe pământ, așezând pe el toate întâmplările pe care le va avea omul de-a lungul vieții.

Știm că petrecerea de botez este cadrul ideal pentru a celebra alături de familie și cei dragi această zi specială din viața copilului tău.

De aceea, echipa Artist PARTY își dorește să-ți fie alături cu un moment plin de cânt, folclor, traditie și voie bună.

Ne dorim să vă oferim un moment autentic românesc care ar complimenta de minune o zi atât de încărcată de semnificație spirituală și emoție.

Ursitoarele de folclor vor țese cu sunete de doină, pas de horă și urări de bine un moment unic atât pentru părinți și nou-născut cat și pentru bunici, nași și invitați

Un spectacol tradițional plin de emoție cu actrițe profesioniste gata să aducă pe fețele oamenilor zâmbete și lacrimi de fericire și emoție. 

Garantăm hohote de râs și emoție chiar și pentru cel mai sobru invitat

 

 

Ei acum că am poposit
Hai cu toții să-I spunem celui mic
Pe lume : bine ai venit!
Fiecare invitat să fie atent să asculte
Să aibă sufletul deschis
Să știe că această adunare nu e întâmplare
Și noroc o să le poarte bunele ursitoare!

Kids corner

Botezul copilului dumneavoastră este organizat în mod special pentru el și în cinstea lui. Știm că la petrecerile de botez, în majoritatea cazurilor, se pune accent mai mult pe buna dispoziție a adulților decât a copiilor și acest lucru se întâmplă deoarece mulți dintre părinții invitați la botez preferă să vină fără copii pentru a fi liniștiți la eveniment. Iar atunci când sunt întrebați dacă vor veni cu cei mici răspunsul este : – Cred că îl vom lăsa la bunici sau va sta bona sau o prietenă cu el ca să nu trebuiască să stăm noi tot timpul cu ochii pe el. 

Ei bine, a sosit momentul ca organizatorii evenimentului sau părinții celui botezat să aibă un alt răspuns la această replică, pentru cei care își doresc să stea liniștiți la un botez sau orice petrecere la care sunt invitați și părinți. 

Te rog să vii cu cel mic/ cea mică sau Te rog ia și copiii cu tine pentru că nu le vei duce grija și se vor distra minunat!

Pentru această replică  echipa noastră are soluția cea mai bună, amenajând la botezul copilului tău un kids corner ideal pentru toți copiii invitați. Un colț minunat și colorat ce îi va încânta pe copii și îi va ține ocupați la joacă și voie bună, pe toată perioada petrecerii pentru adulți. Așadar, în timpul petrecerii pentru adulți va exista în paralel, o petrecere pentru copii într-un spațiu de poveste care va arăta precum un loc de joacă de vis. 

Hai să facem această petrecere să conteze și pentru copiii. 

Decor din baloane

Décor baloane – Baloanele nu trebuie să lipsească de la nicio petrecere, cu atat mai puțin de la o petrecere aniversară, sau un eveniment mai amplu cum ar fii botezul micuței/ micuțului tău. Vă stăm la dispoziție cu un decor de baloane adaptat în funcție de preferințele fiecăruia: de la cele mai simple modele, până la cele mai ample îmbinări de culori și modele.

Figurine folie – În gama noastră variată de baloane, găsiți și baloanele din folie. Acestea au un timp de rezistență mult mai mare, iar prin intermediul lor vă puteți personaliza petrecerea după placul dumneavoastră.  De la baloane cu ‚,Happy birthday’’, cifre, până la baloane cu figurine, prin care cel mic se poate bucura de personajele preferate, vă stăm la dispoziție. Acestea pot fi umplute fie cu aer normal, fie cu heliu. Cele din urmă au o durată mai mare, chiar pana la 14 zile.

Figurine formate din baloane –  Un lucru este cert, copiii iubesc baloanele! Mai ales baloanele modelabile. Cățeluși, pisicuțe, inimioare, săbii , puști, floricele , ursuleți, sunt cateva dintre modelele realizate de colegii noștri în cadrul evenimentelor. Fie că este vorba de o petrecere aniversară, fie ca este vorba de un botez, sau pur și simplu vrei să-ți lași copilul cu personajul preferat, realizăm baloane modelabile pe gusturile piticilor. Copii fericiti, personaj fericit, petrecere reușită!

Covor baloane – Adauga un plus de culoare evenimentului tau! Covorul de baloane ii va hipnotiza pe cei mici, insa garantam ca nici cei mari nu vor trece fara sa observe. Fie ca optezi pentru o singura culoare, fie un covor multicolor, vor transforma petrecere intr-o amintire de neuitat.

Baloane cu heliu – De la evenimentele pentru copii, baloanele cu heliu, care transformă orice spațiu într-un cadru de poveste, nu ar trebui sa lipsească. Puteți opta pentru baloanele clasice cu heliu, sau baloane care să formeze numele copilului, data nașterii, sau chiar personajul favorit.

Arcada baloane-5m – Este perfectă pentru orice tip de eveniment.  Fie că  este vorba despre un eveniment din viața celui mic, fie un eveniment pentru adulți, arcada de baloane aduce evenimentului dumneavoastră un plus.

Dispunem de o gamă largă de tematici, astfel, punem la dispoziția dumneavoastră o multitudine de modele de baloane.

Baby Shower

Ce este un Baby Shower? 

Când un copil este pe drum, părinții nu sunt singurii care se entuziasmează. O mare parte din familie : bunicii, mătușile și unchii sau chiar prietenii apropiați ai viitorilor părinți abia așteaptă să afle dacă viitorul bebeluș va fi băiețel sau fetiță și bineînțeles că vor să și petreacă în cinstea viitorului prunc, aflând astfel și ce va fi.

Un baby shower este unul dintre cele mai tradiționale moduri prin care cei dragi se unesc pentru a-și exprima bucuria față de sarcină. Este un moment pentru prieteni și familie să petreacă timp cu viitorii părinți și să le ofere cadouri, dragoste și urări de bine înainte de naștere. 

Când ar trebui să faci un baby shower?

Nu există nicio regulă strictă care să dicteze când ar trebui să organizați un baby shower. Majoritatea petrecerilor Baby Shower  sunt organizate cu aproximativ 4 până la 6 săptămâni înainte de nașterea copilului. Astfel, oaspeții pot avea în vedere sexul bebelușului atunci când aleg cadouri și decorațiunile.

Cum organizează Artist Party un Baby Shower?

În mod tradițional, planificarea unui baby shower nu este făcută de însăși viitoarea mamă. În schimb, prietenii și membrii familiei se reunesc pentru a planifica sărbătoarea. 

Însă și Echipa Artist Party este foarte pregătită să-ți organizeze petrecerea Baby shower, tocmai pentru a-i surprinde inclusiv prietenii invitați.Fie că ești viitoare mămică, viitor tătic sau prieteni ai viitorilor părinți poți apela cu încredere la noi pentru a avea un super Baby Shower!

Am pregătit jocuri: de la a ghici cât de mare este burta mamei până la „Ghicește mâncarea pentru bebeluși”

Decor tematic în funcție de sexul bebelușului și preferințele părinților: arcadă de baloane, confetti, baloane cu heliu, balon jumbo ( pentru a surprinde invitații cu vestea cea mare: – să Aflăm ce este fețiță sau băiețel?)

Pictură profesională  pe burtica viitoarei mămici și chiar a invitaților dacă doresc:)

În funcție de gașca de prieteni puteți opta pentru mai multe tematici de Baby shower. Un parc sau un club house ar putea fi ideal dacă plănuiești o mulțime de jocuri distractive. Un restaurant sau ceainărie, pe de altă parte, ar putea fi mai potrivite pentru un baby shower calm și elegant.Sau ați putea opta pentru un baby shower virtual găzduit complet online, care a devenit o alternativă populară la distanță socială în timpul pandemiei de COVID. Reușim și online să facem cel mai cool baby shower.

Baby shower și tradiția. 

Poate că nu știți acest lucru, dar baby shower-urile pe care le știm noi sunt o invenție relativ nouă. Dar asta nu înseamnă că în antichitate, sau cu secole în urmă, nu se organizau petreceri în cinstea viitorilor bebeluși. Nou născuții au fost întotdeauna o sursă de bucurie și de sărbătoare – dar în trecut, aceste sărbători erau foarte diferite de ceea ce știm astăzi.

Grecii antici și egiptenii țineau ritualuri pentru a sărbători noul copil și mama lui. În timpul acestor ritualuri, ei au oferit și daruri și urări de bine diferiților zei și zeițe. Era obișnuit ca darurile  să aibă semnificație religioasă, iar nașii erau de obicei cei care le dădeau.

Mai târziu, în timpul Renașterii, mamele au primit cadouri generoase la nașterea unui copil. În epoca victoriană au început să prindă formă acest tip de evenimente. Pe atunci, sarcina și nașterea nu erau discutate public, așa că aceste sărbători aveau loc după nașterea copilului.

Baby Show-urile victoriene erau petreceri de ceai care includeau jocuri și cadouri pentru proaspăta mamă. Au devenit mai populare în deceniile următoare și au fost cunoscute sub denumirea de „petrecerile berzei”. Petrecerile – Baby shower s-au răspândit – în special în SUA – în timpul și după ambele războaie mondiale; au oferit celor dragi o oportunitate de a-i ajuta financiar pe proaspeții părinți după dificultățile economice cauzate de războaie.

 

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță