Organizari Evenimente

Evenimente Private

Oferim prețuri flexibile pentru a vă asigura că puteți accesa serviciul nostru și pentru a obține oferta care se potrivește cel mai bine nevoilor, ideilor și visurilor copilului dvs.!

De mai bine de 10 ani, organizăm evenimente spectaculoase pentru copii și adulți. Oferim servicii complete de gestionare a evenimentelor pentru cei mici, și ne propunem să vă inspirăm și să vă ajutăm să aveți parte de cea mai frumoasă petrecere.

Evenimentele pe care le-am realizat până în prezent, ne-au dat o listă lungă de clienți fericiți, de la persoane fizice până la mari corporații. Colaborăm cu artiști și animatori profesioniști.

Organizăm petreceri pentru copii de toate vârstele și suntem plini de idei și planuri pentru următorul dvs. eveniment. Locații, tematică, decor, prăjituri, animatori, jocuri și muzică – scoatem stresul din planificarea petrecerilor pentru copii, astfel încât să vă puteți așeza și să vă bucurați de eveniment împreună cu invitații.

Suntem aici pentru a prelua presiunea, pentru a ne oferi experienta și pentru a organiza cea mai bună petrecere pentru copiii tăi. Părinții pot apoi să se așeze, să se relaxeze și să se bucure de petrecerea de naștere alături de cei dragi și de invitați!

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță