Organizari Evenimente / Petreceri Botez

Ingerasi

Una dintre cele mai importante zile din viata copilului dumeavoastra este ziua botezului, de la care nu trebuie sa lipseasca vestitele Ursitoare!

Artist Party va ofera un moment vesel, plin de emotie si desprins dintr-o lume a povestilor!

Ursitoarele noastre vor transforma botezul copilului dumneavoastra intr-un minunat moment de basm si vor aduce magia lor indiferent de locatia pe care ati ales-o.

Actrite profesionisteUrsitoarele Artist Party, s-au inspirat chiar din povestea printesei Aurora, Frumoasa din Padurea Adormita, si sunt gata sa vesteasca lucruri bune si sa se asigure ca dorintele copiilor ce abia au sosit pe lume se vor indeplini!

 

Costumele, special create pentru o imagine de poveste, au un rol aparte pentru acest spectacol deosebit in care Ursitoarele aduc, impreuna cu magia prafului de stele, cele mai bune ganduri si urari.

Suntem convinsi ca experienta de peste 7 ani a Ursitoarelor Artist Party, precum si profesionalismul si dedicarea lor, le vor ajuta sa cucereasca inimile tuturor celor prezenti, dar ne dorim sa va convingem si pe dumneavoastra! Daca va doriti ca invitatii dumneavoastra sa aiba parte de o primire magica va recomandam ingerasul Artist Party care va fi alaturi de dumneavoastra pentru o buna desfasurare a acestor clipe de poveste!

Suntem aici pentru a prelua presiunea, pentru a ne oferi experienta și pentru a organiza cea mai bună petrecere pentru copiii tăi. Părinții pot apoi să se așeze, să se relaxeze și să se bucure de petrecerea de naștere alături de cei dragi și de invitați!

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță