Organizari Evenimente / Petreceri Botez

Ursitoare

Una dintre cele mai importante zile din viața copilului dumneavoastră este ziua botezului, de la care nu trebuie sa lipseasca vestitele Ursitoare!

 

Artist Party va ofera un moment vesel, plin de emoție și desprins dintr-o lume a poveștilor!

Ursitoarele noastre vor transforma botezul copilului dumneavoastră într-un minunat moment de basm și vor aduce magia lor, indiferent de locația pe care ați ales-o. Puteți opta pentru ursitoarele tradiționale, care vor face urări inspirate din folclor, fie pentru cele inspirate de printesele Disney. Si unele si altele, sunt gata să vestească lucruri bune și să se asigure că dorințele copiilor ce abia au sosit pe lume se vor îndeplini!

 

Ursitoare clasice

Una dintre cele mai importante zile din viața copilului dumneavoastră este ziua botezului, de la care nu trebuie sa lipseasca vestitele Ursitoare!

Artist Party va ofera un moment vesel, plin de emoție și desprins dintr-o lume a poveștilor!

Ursitoarele noastre vor transforma botezul copilului dumneavoastră într-un minunat moment de basm și vor aduce magia lor indiferent de locația pe care ați ales-o.

Actrițe profesioniste, Ursitoarele Artist Party, s-au inspirat chiar din povestea prințesei Aurora, Frumoasa din Pădurea Adormită, și sunt gata vestească lucruri bune și să se asigure ca dorințele copiilor ce abia au sosit pe lume se vor îndeplini!

Costumele, special create pentru o imagine de poveste, au un rol aparte pentru acest spectacol deosebit în care Ursitoarele aduc, împreună cu magia prafului de stele, cele mai bune gânduri și urări.

Suntem convinși că experiența de peste 10 ani a Ursitoarelor Artist Party, precum și profesionalismul și dedicarea lor, le vor ajuta să cucerească inimile tuturor celor prezenți, dar ne dorim să vă convingem și pe dumneavoastră! Dacă vă doriți ca invitații dumneavoastră să aibă parte de o primire magică vă recomandăm îngerașul Artist Party care va fi alături de dumneavoastră pentru o bună desfășurare a acestor clipe de poveste!

Ursitoare din folclor

Dacă în basme și povești ursitoarele sunt prezentate ca fiind zâne cu puteri magice a căror datorie este aceea de a înzestra noul născut cu daruri și calități extraordinare, în tradiția românească, ursitoarea este o ființă  mitică despre care se crede că are darul de a hotărî  soarta omului de la naștere.

Ele sunt înfățișate ca ipostaze divine prin intermediul cărora acționează Soarta, ele fiind cele care torc firul vieții noului născut. Uneori, se spune că acest fir le este dat Ursitoarelor de către Dumnezeu, iar acestea trebuie să îl pună pe pământ, așezând pe el toate întâmplările pe care le va avea omul de-a lungul vieții.

Știm că petrecerea de botez este cadrul ideal pentru a celebra alături de familie și cei dragi această zi specială din viața copilului tău. De aceea, echipa Artist PARTY își dorește să-ți fie alături cu un moment plin de cânt, folclor, traditie și voie bună.

Ne dorim să vă oferim un moment autentic românesc care ar complimenta de minune o zi atât de încărcată de semnificație spirituală și emoție.Ursitoarele de folclor vor țese cu sunete de doină, pas de horă și urări de bine un moment unic atât pentru părinți și nou-născut cat și pentru bunici, nași și invitați

Un spectacol tradițional plin de emoție cu actrițe profesioniste gata să aducă pe fețele oamenilor zâmbete și lacrimi de fericire și emoție.

Ei acum că am poposit
Hai cu totii sa-I spunem celui mic
Pe lume: bine ai venit!
Fiecare invitat să fie atent să asculte
Să aibă sufletul deschis
Să știe că această adunare nu e întâmplare
Și noroc o să le poarte bunele ursitoare!

Garantăm hohote de râs și emoție chiar și pentru cel mai sobru inivitat! 

Kids corner

Botezul copilului dumneavoastră este organizat în mod special pentru el și în cinstea lui.

Știm că la petrecerile de botez, în majoritatea cazurilor, se pune accent mai mult pe buna dispoziție a adulților decât a copiilor și acest lucru se întâmplă deoarece mulți dintre părinții invitați la botez preferă să vină fără copii pentru a fi liniștiți la eveniment.

Iar atunci când sunt întrebați dacă vor veni cu cei mici răspunsul este : – Cred că îl vom lăsa la bunici sau va sta bona sau o prietenă cu el ca să nu trebuiască să stăm noi tot timpul cu ochii pe el.

Ei bine, a sosit momentul ca organizatorii evenimentului sau părinții celui botezat să aibă un alt răspuns la această replică, pentru cei care își doresc să stea liniștiți la un botez sau orice petrecere la care sunt invitați și părinți. 

Te rog să vii cu cel mic/ cea mică sau Te rog ia și copiii cu tine pentru că nu le vei duce grija și se vor distra minunat!

Pentru această replică  echipa noastră are soluția cea mai bună, amenajând la botezul copilului tău un kids corner ideal pentru toți copiii invitați. Un colț minunat și colorat ce îi va încânta pe copii și îi va ține ocupați la joacă și voie bună, pe toată perioada petrecerii pentru adulți. Așadar, în timpul petrecerii pentru adulți va exista în paralel, o petrecere pentru copii într-un spațiu de poveste care va arăta precum un loc de joacă de vis. 

Hai să facem această petrecere să conteze și pentru copiii.

Decor din baloane

Décor baloane – Baloanele nu trebuie să lipsească de la nicio petrecere, cu atat mai puțin de la o petrecere aniversară, sau un eveniment mai amplu cum ar fii botezul micuței/ micuțului tău.

Vă stăm la dispoziție cu un decor de baloane adaptat în funcție de preferințele fiecăruia: de la cele mai simple modele, până la cele mai ample îmbinări de culori și modele.

Figurine folie – În gama noastră variată de baloane, găsiți și baloanele din folie. Acestea au un timp de rezistență mult mai mare, iar prin intermediul lor vă puteți personaliza petrecerea după placul dumneavoastră.

De la baloane cu ‚,Happy birthday’’, cifre, până la baloane cu figurine, prin care cel mic se poate bucura de personajele preferate, vă stăm la dispoziție. Acestea pot fi umplute fie cu aer normal, fie cu heliu. Cele din urmă au o durată mai mare, chiar pana la 14 zile.

Figurine formate din baloane –  Un lucru este cert, copiii iubesc baloanele! Mai ales baloanele modelabile. Cățeluși, pisicuțe, inimioare, săbii , puști, floricele , ursuleți, sunt cateva dintre modelele realizate de colegii noștri în cadrul evenimentelor.

Fie că este vorba de o petrecere aniversară, fie ca este vorba de un botez, sau pur și simplu vrei să-ți lași copilul cu personajul preferat, realizăm baloane modelabile pe gusturile piticilor. Copii fericiti, personaj fericit, petrecere reușită!

Covor baloane – Adaugă un plus de culoare evenimentului tău! Covorul de baloane îi va hipnotiza pe cei mici, însă garantăm că nici cei mari nu vor trece fără sa observe.

Fie că optezi pentru o singură culoare, fie un covor multicolor, vor transforma petrecere într-o amintire de neuitat.

Baloane cu heliu – De la evenimentele pentru copii, baloanele cu heliu, care transformă orice spațiu într-un cadru de poveste, nu ar trebui sa lipsească.

Puteți opta pentru baloanele clasice cu heliu, sau baloane care să formeze numele copilului, data nașterii, sau chiar personajul favorit.

Arcada baloane-5mEste perfectă pentru orice tip de eveniment.  Fie că  este vorba despre un eveniment din viața celui mic, fie un eveniment pentru adulți, arcada de baloane aduce evenimentului dumneavoastră un plus.

Dispunem de o gamă largă de tematici, astfel, punem la dispoziția dumneavoastră o multitudine de modele de baloane.

Dispunem de o gama larga de tematici, astfel, pune la dispozitia dumneavoastra o multitudine de modele de baloane.

Suntem aici pentru a prelua presiunea, pentru a ne oferi experienta și pentru a organiza cea mai bună petrecere pentru copiii tăi. Părinții pot apoi să se așeze, să se relaxeze și să se bucure de petrecerea de naștere alături de cei dragi și de invitați!

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță