FAQs

Copilul meu împlinește 3 ani și aș vrea să îi serbez ziua de naștere, dar sunt la prima mea experiență de genul acesta. Ce credeți că este potrivit pentru această categorie de vârstă?

Pentru un copil de 3 ani, o idee minunată pentru petrecerea aniversară ar fi să alegeți o oră/două de animație. Animatorul va organiza jocuri și concursuri potrivite pentru vârsta copiilor, totodată acesta le va oferi o experiență distractivă, pictându -i pe față și modelându-le baloane în formele preferate de cei mici.

De asemenea, vă recomandăm personaje precum Minnie& Mickey, prințesele Disney, animăluțe.

Faceți pictură pe față și baloane modelabile? Care este prețul acestora?

Atât face-painting-ul, cât și baloanele modelabile, jocurile, concursurile și animația pentru copii sunt incluse in prețul standard per animator. Prețurile le puteți găsi pe site, secțiunea “Promoții și tarife”.

Câți animatori recomandați pentru un grup de 10-15 copii?

Noi recomandăm 2 animatori pentru un grup de 10-15 copii. În timpul evenimentului unul dintre animatori se va ocupa de face painting și baloane, iar celălalt va organiza jocuri și concursuri. În acest fel veți avea un eveniment care se va desfășura conform unui plan bine pus la punct, fără surprize neplăcute.

 

În curând vom organiza botezul celui mic și suntem la prima noastră experiență de genul acesta. Ce servicii și pachete oferiți pentru organizarea unui astfel de eveniment, inclusiv animație pentru copii? Puteți personaliza oferta pentru a se potrivi cu preferințele și nevoile noastre specifice?

Pentru a vă oferi o propunere concretă, avem nevoie de mai multe informații. Numărul de copii invitați, media de vârstă și raportul dintre fete și băieți sunt factori importanți pe care îi luăm în considerare în crearea ofertei noastre.

Pentru grupurile cu mai mult de 10 copii, putem amenaja un spatiu special, un kids-corner, unde copiii vor avea parte de distracție garantată. Animatorii noștri profesioniști se vor ocupa de organizarea jocurilor și concursurilor, face painting-ului și modelării baloanelor pentru a menține atmosfera veselă și plină de entuziasm.

De asemenea, avem disponibile și servicii precum ursitoare care pot aduce un moment vesel și plin de emoție, asemenea unei povești. Pentru a vă ajuta să păstrați amintiri speciale, vă punem la dispoziție un photo corner pentru capturarea momentelor importante. Și pentru a satisface toate poftele, putem oferi și popcorn, vată de zahăr, spectacole de magie și multe altele.

Pentru mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim și echipamentele disponibile, vă invităm să vizitați secțiunea “Echipamente și Logistică” de pe site-ul nostru. De asemenea, pentru a discuta în detaliu despre preferințele și necesitățile dumneavoastră specifice, vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.

 

 

Suntem interesați să organizăm o petrecere tematică pentru copiii angajaților noștri în viitorul apropiat. Ce tipuri de tematici și servicii de animație pentru copii puteți oferi pentru un astfel de eveniment? Aveți experiență în organizarea de petreceri tematice și puteți personaliza oferta pentru a se potrivi cu cerințele și dorințele noastre specifice?

Animatorii noștri sunt pregătiți să ofere o gamă largă de activități distractive și creative. Acestea includ jocuri și concursuri adecvate pentru diferite grupe de vârstă, ateliere de creație care, de asemenea, sunt adaptate categoriilor de vârstă ale copiilor prezenți (de exemplu: reciclare, slime, origami, pictură, olărit, pictat tricouri și multe altele).

În plus, vă putem oferi și spectacole de teatru, magie, personaje pe catalige, mascote și un spectacol de fun science, care adesea captează atenția copiilor într-un mod extraordinar.

Ne asigurăm că fiecare aspect al evenimentului, de la muzică la decor, este selectat cu grijă pentru a crea atmosfera dorită și pentru a oferi o experiență memorabilă copiilor angajaților dumneavoastră.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță