Organizari Evenimente

Petreceri Copii

Oferim prețuri flexibile pentru a vă asigura că puteți accesa serviciul nostru și pentru a obține oferta care se potrivește cel mai bine nevoilor, ideilor și visurilor copilului dvs.!

Noi, la Artist Party, credem ca nu există nimic mai frumos și magic decât imaginația unui copil. Fie că își dorește sa își petreacă ziua asemenea unei printese Disney, fie salvând lumea asemenea super eroului preferat,noi avem cunoștințele, experiența și dorința arzătoare de a-i oferi cea mai tare petrecere.

Indiferent dacă copilul tău iubește prințesele, mașinile sau pompierii, fie este obsedat de fluturi și unicorni, noi ne vom asigura că fiecare detaliu este luat în considerare și toate visele lor se vor împlini.

Transformăm ideile voastre în realitatea unei zile magnifice!

Fiind un moment important pentru familie, ne dorim sa va puteți bucura de magia zilei! Echipa noastră proiectează, stilizează și organizează fiecare aspect al zilei speciale a micuțului tău, ajutând la crearea de amintiri de-a lungul vieții, pentru toată familia.

Suntem aici pentru a prelua presiunea, pentru a ne oferi experienta și pentru a organiza cea mai bună petrecere pentru copiii tăi. Părinții pot apoi să se așeze, să se relaxeze și să se bucure de petrecerea de naștere alături de cei dragi și de invitați!

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță