Masuri de Prevenire Covid-19

pentru Artist-Party.ro

Echipa Artist-Party.ro este dedicată sănătății și siguranței clienților noștri. În timpul pandemiei de COVID-19, luăm măsuri stricte pentru a reduce riscul de transmitere a virusului și pentru a vă oferi o experiență sigură. Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 

Purtarea Măștii: Purtarea măștii este obligatorie în toate spațiile noastre interioare și în orice situație în care nu se poate păstra distanțarea socială de cel puțin 1 metru. Ajutăți-ne să protejăm pe toți.

 

Distanțarea Socială: Vă rugăm să respectați distanțarea socială și să păstrați un spațiu de cel puțin 1 metru între dvs. și alte persoane care nu fac parte din aceeași gospodărie.

 

Igiena Mâinilor: Folosiți dezinfectantul pentru mâini pus la dispoziție la intrare și spălați-vă frecvent mâinile cu săpun și apă pentru cel puțin 20 de secunde.

 

Limitarea Capacității: Pentru a menține distanțarea socială, am redus capacitatea evenimentelor și a spațiilor noastre. Vă rugăm să respectați aceste limite pentru siguranța tuturor.

 

Programări Online: Pentru a reduce contactul fizic, vă încurajăm să faceți programări și rezervări online pentru serviciile noastre.

 

Ventilație: Toate spațiile noastre sunt bine ventilate pentru a asigura un flux de aer proaspăt și curat. Încurajăm ventilația în spațiile interioare.

 

Curățenie și Dezinfecție: Echipa noastră efectuează curățenie și dezinfecție regulată a tuturor spațiilor și echipamentelor pentru siguranța dvs.

 

Responsabilitate: Vă rugăm să fiți responsabili și să vă testați sau să vă vaccinați conform recomandărilor autorităților de sănătate.

 

Vă mulțumim că respectați aceste reguli pentru a proteja sănătatea dumneavoastră și a celorlalți. Vă așteptăm cu bucurie și sperăm să vă oferim experiențe distractive și sigure la Artist-Party.ro.

 

Acest text poate fi afișat pe site-ul Artist-Party.ro pentru a informa vizitatorii cu privire la măsurile de prevenire a COVID-19 implementate pentru a asigura siguranța tuturor.