Concepte Creative

Jobs For kids

Job for kids este un concept potrivit pentru copii, încă de la o vârstă de 3-4 ani. Am creat acest concept, în ideea de a îi îndruma pe cei mici spre a face ceea ce-și doresc și ceea ce iubesc.

Cand o sa fiu mare...

De multe ori, ne întrebăm copiii ce își doresc să se facă atunci când vor fi mari, iar atunci când sunt mici primim răspunsuri de genul : vreau să fiu doctor, aviator, fotbalist sau actori. Sunt foarte multe meserii pe care copiii ni le spun când sunt la o vârstă fragedă.
Vă punem la dispoziție ateliere de creație, jocuri și concursuri în diferite tematici și meserii care să îi ajute pe copiii noștri să ia decizia cea mai bună atunci când vine vorba de viitorul lor.

Eu vreau să fiu doctor!

Minunat! Am pregătit pentru tine cel mai interesant atelier de anatomie umană.

Eu mi-aș dori să fiu agricultor!

Și pentru tine semințele sunt pregătite să fie plantate în ghivece!

Spectacole de Știință distractivă sunt de asemenea o atracție foarte mare pentru piticii pasionați de experimentele chimice.

Profesorul trăsnit le va explica celor mici reacțiile chimice în raport cu gheața carbonică și îi va implica pe copii în experimentele lui, astfel încât toți copii să fie fascinați de știința distractivă!

Cei mici vor învăța și vor experimenta pentru a fi mult mai hotărâți atunci când decid să-și aleagă meseria pe viitor.

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță