Organizari Evenimente

Baby Shower

Oferim prețuri flexibile pentru a vă asigura că puteți accesa serviciul nostru și pentru a obține oferta care se potrivește cel mai bine nevoilor, ideilor și visurilor copilului dvs.!

Ce este un Baby Shower?

Când un copil este pe drum, părinții nu sunt singurii care se entuziasmează. O mare parte din familie : bunicii, mătușile și unchii sau chiar prietenii apropiați ai viitorilor părinți abia așteaptă să afle dacă viitorul bebeluș va fi băiețel sau fetiță și bineînțeles că vor să și petreacă în cinstea viitorului prunc, aflând astfel și ce va fi.

Un baby shower este unul dintre cele mai tradiționale moduri prin care cei dragi se unesc pentru a-și exprima bucuria față de sarcină. Este un moment pentru prieteni și familie să petreacă timp cu viitorii părinți și să le ofere cadouri, dragoste și urări de bine înainte de naștere. 

Când ar trebui să faci un baby shower?

Nu există nicio regulă strictă care să dicteze când ar trebui să organizați un baby shower. Majoritatea petrecerilor Baby Shower  sunt organizate cu aproximativ 4 până la 6 săptămâni înainte de nașterea copilului. Astfel, oaspeții pot avea în vedere sexul bebelușului atunci când aleg cadouri și decorațiunile.

Cum organizează Artist Party un Baby Shower?

În mod tradițional, planificarea unui baby shower nu este făcută de însăși viitoarea mamă. În schimb, prietenii și membrii familiei se reunesc pentru a planifica sărbătoarea. 

Însă și Echipa Artist Party este foarte pregătită să-ți organizeze petrecerea Baby shower, tocmai pentru a-i surprinde inclusiv prietenii invitați.Fie că ești viitoare mămică, viitor tătic sau prieteni ai viitorilor părinți poți apela cu încredere la noi pentru a avea un super Baby Shower!

Am pregătit jocuri: de la a ghici cât de mare este burta mamei până la „Ghicește mâncarea pentru bebeluși”

Decor tematic în funcție de sexul bebelușului și preferințele părinților: arcadă de baloane, confetti, baloane cu heliu, balon jumbo ( pentru a surprinde invitații cu vestea cea mare: – să Aflăm ce este fețiță sau băiețel?)

Pictură profesională  pe burtica viitoarei mămici și chiar a invitaților dacă doresc:)

În funcție de gașca de prieteni puteți opta pentru mai multe tematici de Baby shower. Un parc sau un club house ar putea fi ideal dacă plănuiești o mulțime de jocuri distractive. Un restaurant sau ceainărie, pe de altă parte, ar putea fi mai potrivite pentru un baby shower calm și elegant.Sau ați putea opta pentru un baby shower virtual găzduit complet online, care a devenit o alternativă populară la distanța socială în timpul pandemiei de COVID. Reușim și online să facem cel mai cool baby shower.

 

Baby shower și tradiția. 

Poate că nu știți acest lucru, dar baby shower-urile pe care le știm noi sunt o invenție relativ nouă. Dar asta nu înseamnă că în antichitate, sau cu secole în urmă, nu se organizau petreceri în cinstea viitorilor bebeluși. Nou născuții au fost întotdeauna o sursă de bucurie și de sărbătoare – dar în trecut, aceste sărbători erau foarte diferite de ceea ce știm astăzi.

Grecii antici și egiptenii țineau ritualuri pentru a sărbători noul copil și mama lui. În timpul acestor ritualuri, ei au oferit și daruri și urări de bine diferiților zei și zeițe. Era obișnuit ca darurile  să aibă semnificație religioasă, iar nașii erau de obicei cei care le dădeau.

Mai târziu, în timpul Renașterii, mamele au primit cadouri generoase la nașterea unui copil. În epoca victoriană au început să prindă formă acest tip de evenimente. Pe atunci, sarcina și nașterea nu erau discutate public, așa că aceste sărbători aveau loc după nașterea copilului.

Baby Show-urile victoriene erau petreceri de ceai care includeau jocuri și cadouri pentru proaspăta mamă. Au devenit mai populare în deceniile următoare și au fost cunoscute sub denumirea de „petrecerile berzei”. Petrecerile – Baby shower s-au răspândit – în special în SUA – în timpul și după ambele războaie mondiale; au oferit celor dragi o oportunitate de a-i ajuta financiar pe proaspeții părinți după dificultățile economice cauzate de războaie.

 

Suntem aici pentru a prelua presiunea, pentru a ne oferi experienta și pentru a organiza cea mai bună petrecere pentru copiii tăi. Părinții pot apoi să se așeze, să se relaxeze și să se bucure de petrecerea de naștere alături de cei dragi și de invitați!

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță