Servicii

Decor Tematic

În fiecare an pe data de 24 iunie sărbătorim ziua de Sânziene sau Drăgaica, cum i se mai spune în popor.

Décor baloane

Baloanele nu trebuie să lipsească de la nicio petrecere, cu atât mai puțin de la o petrecere aniversară, sau un eveniment mai amplu cum ar fii botezul micuței/ micuțului tău.

Vă stăm la dispoziție cu un decor de baloane adaptat în funcție de preferințele fiecăruia : de la cele mai simple modele, până la cele mai ample îmbinări de culori și modele.

Decor butaforie

Realizăm sculpturi și obiecte de mari dimensiuni din diferite materiale: polistiren, carton, lemn, plastic. Echipa noastră are la bază persoane specializate care pot sculpta si picta pe diverse materiale cum ar fi: carton, lemn, pânză, prin variate tehnici: acuarela, ulei, graffiti, etc.

Din experiența vastă pe care o avem, ne putem plia pe cerințele dumneavoastră: de la cele mai mici și simple modele, până la obiecte tridimensionale. Așteptăm provocarea dumneavoastră!

Figurine folie

În gama noastră variată de baloane, găsiți  și baloanele din folie. Acestea au un timp de rezistență mult mai mare, iar prin intermediul lor vă puteți personaliza petrecerea după placul dumneavoastră.

De la baloane cu ‚,Happy birthday’’, cifre, până la baloane cu figurine, prin care cel mic se poate bucura de personajele preferate, va stăm la dispoziție. Acestea pot fi umplute fie cu aer normal, fie cu heliu. Cele din urmă au o durată mai mare, chiar până la 14 zile.

Figurine formate din baloane

Un lucru este cert, copiii iubesc baloanele! Mai ales, baloanele modelabile.Cățeluși, pisicuțe, inimioare, săbii , puști, floricele , ursuleți, sunt câteva dintre modelele realizate de colegii noștri în cadrul evenimentelor.

Fie că este vorba de o petrecere aniversară, fie că este vorba de un botez, sau pur și simplu vrei să-ți lași copilul cu personajul preferat, realizăm baloane modelabile pe gusturile piticilor. Copii fericiți, personaj fericit, petrecere reușită!

Covor baloane

Adaugă un plus de culoare evenimentului tău! Covorul de baloane îi va hipnotiza pe cei mici, însă garantăm că nici cei mari nu vor trece fără să observe.

Fie că optezi pentru o singură culoare, fie pentru un covor multicolor, vor transforma petrecerea într-o amintire de neuitat.

Baloane cu heliu

De la evenimentele pentru copii, baloanele cu heliu, care transformă orice spațiu într-un cadru de poveste, nu ar trebui sa lipsească.

Puteți opta pentru baloanele clasice cu heliu, sau baloane care să formeze numele copilului, data nașterii ,sau chiar personajul favorit.

Arcada baloane / 5m

Este perfectă pentru orice tip de eveniment.  Fie că este vorba despre un eveniment din viața celui mic, fie un eveniment pentru adulți, arcada de baloane aduce evenimentului dumneavoastră un plus.

Dispunem de o gamă largă de tematici, astfel, pune la dispoziția dumneavoastră o multitudine de modele de baloane.

Proiect nou?

Intra in contact direct sau foloseste „Party-Organizatorul” nostru!

Te-am facut curios(a)?

În funcție de tematica evenimentului noi vă garantăm cele mai interesante, distractive și captivante propuneri.

Siguranta pe primul loc!

Dacă doriți să organizați un eveniment anul acesta și vă gândiți la siguranța celor din jur, noi vă garantăm că animatorii și colaboratorii noștri dețin certificat Verde. Așadar putem organiza orice tip de petrecere în siguranță